Ce aduce Jupiter retrograd pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion. „Totul se va întâmpla cu viteza melcului!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Peste doar câteva zile, Jupiter va retrograda în semnul Gemenilor. La ce trebuie să fie atenți Scorpionii?

Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac pe 9 octombrie. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea mult entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță. „Lasă-ți mintea să zburde!"

Jupiter retrograd pentru Scorpion/Ascendent in Scorpion

La tine, Jupiter va fi retrograd în Casa a opta.

Ce știm despre Casa a opta în astrologie? Casa a opta este cea a transformării, a naşterii, a morţii.  Aici găsim resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele și pensia alimentară. Apoi discutăm despre aspecte precum sexualitatea, intimitatea și fanteziile noastre cele mai intense, schimburile de energie, tabuurile și conexiunile profunde. De asemenea, aducem în discuție traumele provenite din experiențe greu de controlat, secretele noastre, atât cele față de public, cât și cele față de cei apropiați, întâmplările complet neașteptate, obstacolele și moartea, nu neapărat cea fizică și proprie.

Nativii care se află într-un partaj, într-un proces de moștenire sau cei care doresc să facă o investiție, acum este momentul oportun. Doar că trebuie să ai în vedere următorul lucru: atunci când Jupiter este retrograd, nimic nu se întâmplă cu viteză normală, ci totul este cu viteza melcului. 

Poate că nu se semnează odată actele, banca nu te sună la timp, dezvoltatorul nu își face treaba la timp. Iar tu stai și îți faci tot felul de planuri. Dar, ce să vezi, vine februarie și nu se întâmplă niciunul dintre aceste lucruri. Încearcă să te relaxezi cât se poate de mult, pentru că se întâmplă, dar doar la momentul potrivit. 

Cu Jupiter retrograd în Casa a opta, astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să ai foarte mare grijă la indiscreții. Nu vorbi altora despre viața ta personală, dar nu fii curios nici despre viața personala a altora. De asemenea, ar fi bine să stai cât mai departe de trădare și de înșelare. Poți și tu să fii trădat, dar și tu, la rândul tău, să te bagi în situații foarte încurcate și disfuncționale. 

Arma secretă a zodiei Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel