Ce aduce Jupiter retrograd pentru Rac/Ascendent in Rac. „O să realizezi că familia este cea mai importantă!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Jupiter va fi retrograd în Gemeni începând cu 9 octombrie. Cum îi va influența asta pe nativii Rac?

În doar câteva zile, Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea mult entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Jupiter retrograd pentru Rac/Ascendent în Rac

Ce călătorii ai avut din luna mai a acestui an și până acum? În ce momente ai simțit că se termină o anumită situație din viața ta și cum ai gestionat toate acestea? Pentru că Jupiter în Casa a douăsprezecea are darul de a ne face să ne și izolăm, să nu vrem să avem de-a face cu lumea, dar, în același timp, ne face să ne și ducem în alte locuri, să întâlnim alte persoane. Casa a douăsprezecea are și o conexiune legată de spiritualitate, de legătura cu Dumnezeu, de subconștient și de tot ce înseamnă instituții sociale, spitale, închisori, azil.

Casa a 12-a este foarte intrigantă și explorează subtilitățile lumii, acele aspecte dificil de observat cu ochiul liber, dar resimțite profund prin intuiție. Aceasta este o reprezentare a retragerii, a izolării și a necesității de reflecție profundă și recuperare. Totodată, ar putea sugera preocupări legate de sănătate, cu un accent suplimentar pe sănătatea mentală. Cu Jupiter în casa a 12-a, stai departe de vicii, de oameni dubioși și de tot felul de încurcături. 

Cu Jupiter retrograd aici, trebuie să ai grija de sănătatea ta, de a celorlalți, dar și să îți dai seama ce contează cu adevărat. Acum, că Jupiter va și retrograda, chiar te va face să fii atent și să îți dai seama că familia este cea mai importantă, că ea ne supără câteodată și nu ne face pe plac, dar că indiferent de ceea ce s-ar întâmplă în cadrul ei, tu trebuie să o iubești.

Poți să citești și următorul articol: Eclipsa de Soare din 2 octombrie vorbește despre destin. Iată cinci lucruri pe care trebuie să le cunoști!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel