Ce aduce Jupiter retrograd pentru Gemeni/Ascendent in Gemeni. „Ai face bine să îndrăznești mai mult!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 9 octombrie, Marele Benefic își va începe retrogradarea în Gemeni. Iată cum îi va influența acest tranzit pe nativii vizați!

În doar câteva zile, Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea multă entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Taur/Ascendent in Taur. „Trebuie să strângi cureaua!”

Jupiter retrograd pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ei bine, tu ești protagonistul acestui tranzit al lui Jupiter, până în luna iunie a anului 2025. Jupiter a făcut și careul cu Saturn, așa că, cel mai probabil, Marele Benefic nu ți-a oferit elanul pe care l-ai visat. Ți-a adus ceva, dar nu atât de mult precum ai sperat. Ce recomandă astrologul Daniela Simulescu, cu Jupiter retrograd din octombrie și până în februarie? Să îți aduci aminte dacă au apărut anumite oportunități și ți-au trecut pur și simplu prin fața ochilor. Pot fi și discuții, situații, de care nu ai profitat din mai încoace. 

Deci, dacă nu ai băgat în seamă aceste oportunități, ar fi bine să le apuci și să îndrăznești mai mult. Vorbește, studiază, gândește, învață! Lui Jupiter, fie el direct sau retrograd, îi plac aceste situații în care pui mâna pe o carte, te uiți la un documentar, te îmbogățești cu informații. Dar nu orice informație. Dacă nu gătești, de exemplu, nu are rost să cauți o mie de rețete. Ai nevoie de informații care să te ajute în mod real, care să îți aducă un plus, ori care să te ajute să te reinventezi. Jupiter te ajută să te transformi ca om, dar trebuie doar să îți dorești. Apar situații în viață în care nu mai știm cine suntem, însă Jupiter vine și zice să fii mai blând cu tine, să fii indulgent, să îți pese de propria persoană, ca să începi să crești în anumite domenii. 

Să fii mai bun, să fii mai generos, mai deschis, mai expansiv, dar și să îi încurajezi pe ceilalți. Ce face Jupiter retrograd? Îți arată că este posibil să fi mâncat cam mult, să fi consumat anumite produse mai mult. De asemenea, orice problemă de sănătate pe care o ai, Jupiter o exagerează puțin sau te sperie mai mult decât este cazul. Direct sau retrograd, Jupiter te sprijină enorm.

Vezi și: ȘASE zodii sunt susținute de astre în octombrie. Care sunt recomandările pentru acestea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel