Ce aduce Jupiter retrograd pentru Berbec/Ascendent in Berbec. „Va fi momentul în care vei învăța cu adevărat!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Pe 9 octombrie, Jupiter își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Iată cum influențează acest tranzit Berbecii și cei cu ascendent în acest semn!

În doar câteva zile, Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea multă entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Jupiter retrograd din 9 octombrie. La ce surprize ne putem aștepta?

Jupiter retrograd pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter este în Casa a treia la tine de pe data de 26 mai, unde vă rămâne până pe 10 iunie 2025. Deci, ai o perioadă lungă la dispoziție, foarte bună pentru învățare. Ai ocazia să îți poți monetiza pasiunile, să călătorești, iar Jupiter te îndeamnă să mergi la mai multe evenimente. Cert este că nu vei sta locului.

Jupiter o să și retrogradeze în această casă, de pe 9 octombrie 2024 până pe 4 februarie 2025. Este posibil ca la un moment dat să te fi considerat mai deștept decât ești, să fi mers în multe călătorii și să nu fi înțeles nimic de acolo, să fi început să înveți ceva dar ai considerat că nu trebuie să înveți la fel cu toată lumea fiindcă ești mai isteț și te duce capul. Acum, cu Jupiter retrograd, va fi momentul în care vei învăța cu adevărat. Să zicem că te-ai apucat să înveți o limbă străină din mai încoace, însă ai tratat-o cu superficialitate. Acesta este darul lui Jupiter, lucrurile de suprafață!

Ei bine, nu! Acum că Jupiter retrogradează, te poate face să îți dai seama că ai fost cam superficial, că ți-ai cam bătut joc sau că ai tratat lucrurile doar la suprafață. O să realizezi că este cazul și momentul oportun să devii mai concentrat. Să alegi ceva și să te îndrepți în direcția respectivă, dar să evoluezi, să progresezi constant. De asemenea, cu Jupiter retrograd, s-ar putea să mai apară anumite călătorii. Însă, astrologul Daniela Simulescu te îndeamnă să nu fie niște călătorii pur și simplu și să le tratezi cu mai multă încredere sau seriozitate. Trebuie să fie unele din care să ai ceva de învățat, să cunoști oameni noi. De asemenea, se recomandă să fii mai comunicativ, mai ales acolo unde nu ai fi în mod obișnuit. 

Îți recomandăm să citești și: Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel