Ce aduce Jupiter retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță. „Lasă-ți mintea să zburde!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 9 octombrie, Jupiter va intra în mers retrograd în semnul Gemenilor. Cum va afecta acest tranzit Balanțele?

Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac pe 9 octombrie. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea mult entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară. „Trebuie să vrei mai mult de la tine!"

Jupiter retrograd pentru Balanță/Ascendent in Balanță

Este un tranzit nemaipomenit pentru tine! Până în luna iunie a anului viitor, trebuie să călătorești, să înveți, să te deschizi, să explorezi. Mintea ta nu trebuie să aibă limite. Și această recomandare se aplică pentru persoanele de toate vârstele. Jupiter în Casa a noua te încurajează să călătorești cât mai mult, chiar dacă nu ai cum să te duci peste mări și țări. Poți măcar să călătorești în țară, mergi într-un pelerinaj, plimbă-te cu oamenii, vorbește cu ei, învață cât mai multe. Poți inclusiv să discuți cu oameni care au călătorit mai mult decât tine și să înveți de la ei informații prețioase. Lasă-ți mintea să zburde! Mergi la evenimente, implică-te și în alte clase sociale, nu te mai gândi la faptul că ești superior sau inferior altora. Din cauza acestei gândiri, riști să ratezi multe evenimente importante.

Mergi peste tot, întreabă, fii curios și mai ales să nu îți fie rușine că nu știi niște lucruri, pentru că le poți afla doar dacă accepți că nu le ști. Dacă nu vrei să te faci de rușine și nu te implici nicăieri, nici nu o să afli informații utile. Cu Jupiter în Casa a noua, viața trebuie să ți se deschidă. Trebuie să vezi jumătatea plină a paharului. Când Jupiter retrogradează, îți atrage atenția că el este în Casa a noua din mai. Așadar, ai învățat ceva? Ai călătorit? Ai cunoscut alți oameni, ai experimentat? Viața nu vorbește doar despre serviciu, casă, mașină, ci și despre experimentare. Lumea este imensă și tu nu trebuie să uiți asta. 

De asemenea, dacă ești implicat în anumite chestiunii juridice, s-ar putea să apară elemente surpriză. Dar vei găsi soluții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel