Ce aduce Jupiter pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător!

 

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Vărsător și Ascendent în Vărsător!

Jupiter se mută în casa a cincea, prin urmare vei fi printre cei avantajați de acest tranzit. În teorie, casa a cincea este cea a iubirii, iar iubirea începe de la cea de sine. Vei fi mai lăudăros și te vei iubi mai mult.

Ce mai știm despre casa a cincea în astrologie? Este denumită și Casa plăcerii. Are legătură cu plăcerea, bucuriile, copiii și creativitatea. Ai putea să te gândești la creativitatea ta naturală, dar și la simțul libertății pe care îl aveai în copilărie. Această casă este guvernată de Leu și include auto-exprimarea, drama, atenția, culoarea, romantismul, distracția și jocul.

Jupiter în casa a cincea își dorește să dea viață, să creeze și să nască. Dacă îți dorești un copil, următorul an este nemaipomenit pentru a te apuca de treabă. Totodată, poți da naștere unui proiect. Urmează o perioadă extraordinară pentru a crea o afacere, un eveniment și a organiza. Oamenii care au planete în casa a cincea sunt foarte buni conducători și se pricep de minune să îi împace pe toți.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în 2026

În plus, ai nevoie de multă validare și recunoaștere. Acestea pot veni sub forma unei diplome sau a unui titlu. Va fi necesar să te simți văzut și iubit.

Cu Jupiter în casa a cincea, poți deveni foarte aventuros, romantic și declarativ. Vrei să te bucuri de viață. Indiferent de vârstă și de statutul marital, poți face îmbunătățiri în zona amoroasă. Nu mai sta să te gândești prin ce evenimente nefericite ai trecut. Ai nevoie de comedie.

În următorul an, încearcă să vezi întotdeauna partea plină a paharului. Dacă ai copii, Jupiter în casa a cincea te invită să petreci mai mult timp cu aceștia și să te joci cu ei. Dacă sunt mai mari, mergeți la activități, evenimente și în călătorii. Nu sta locului.

Acest aspect te poate face să te simți precum un copil și să cauți joaca. Copiii, prin joacă, învață și se distrează. Cu toate acestea, va trebui să fii atent deoarece Jupiter în casa a cincea poate avea și tente de Casanova.

Cu prilejul acestui tranzit, mergi la evenimente, concerte, nunți, botezuri. Îmbracă-te frumos și dansează. Poți obține o nouă diplomă. Laudă-te cât mai mult!

Ce aduce Jupiter pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel