Ce aduce Jupiter pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce veștile pentru Taur și cei cu Ascendent în Taur!

Planeta oportunităților și a expansiunii se duce în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea ne va fi cel mai bun prieten, mai ales dacă nu o lăsăm să ruginească. Vom comunica, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, schimbarea perspectivei. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Ce îi așteaptă pe nativii Taur și cei cu Ascendent în Taur?

L-ai avut pe Jupiter timp de un an în semnul tău. Ți-a adus oportunități, schimbări, noutate și prospețime. Acum unde crezi că se îndreaptă? În casa a doua, care este cea mai importantă pentru tine.

Cum descriem casa a doua în astrologie?

Casa a doua este cea a banilor și a resurselor. Aici găsim modul în care ne gestionăm resursele, valorile personale, dar și capacitatea de a câștiga bani. Tot de aici putem afla cum își câștigă o persoană banii, dar și relația pe care o are cu bunurile materiale. Casa a doua este legată și de proprietăți, bunuri imobiliare sau alte bunuri tangibile. Aceasta discută și despre talente, potențial și valoare. Când planetele sunt în tranzit prin casa resurselor, înseamnă că pot fi schimbări ale stimei de sine sau schimbări referitoare la resurse. Această casă arată și ce câștigăm, dar și ce cheltuim.

Cu siguranță ai făcut foarte multe schimbări pe plan profesional. Este momentul ca acele schimbări să se vadă și în buzunare.

Jupiter vine cu daruri. În cazul tău, cu bani, resurse și posibilități. Dar îți aduce și multe cheltuieli. Dacă ai o creștere a veniturilor, poate un bonus sau o primă, nu îi cheltui pe toți. Păstrează-i. Nu rămâi fără bani, însă o să fii luat pe sus.

Ce aduce Jupiter pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în iunie 2025

În această perioadă, nu o să ai deloc stabilitate financiară. Jupiter va face careul cu Saturn. Va face și cu Neptun un aspect destul de tensionat. Atunci când simți că îți este lumea mai dragă și că totul este liniștit și stabil, vei fi luat prin surprindere. Ai nevoie de un buget de rezervă.

Când Jupiter intră în casa a doua, vine cu încredere. Stilul de viață ți se îmbunătățește față de anul trecut. Dar chiar dacă crezi că primești o mărire și îți poți cumpăra unele lucruri, se strică ceva prin casă și trebuie să repari.

Următorul an va fi foarte important pentru negocieri. Poți cere un salariu mai mare, un bonus sau o primă. Chiar îți poți schimba locul de muncă, dacă simți că îți aduce un venit în plus.

Mai trebuie să ai grijă la un aspect, anume la relația cu mâncarea. Acest tranzit îți poate aduce kilograme în plus sau poți avea excese alimentare. De exemplu, dacă mănânci dulciuri, vei consuma și mai multe.

În concluzie, chiar dacă banii vor veni și vor pleca, nu vei rămâne fără ei. Cu toate acestea, nu îi cheltui pe toți. Amintește-ți să ai un buget de rezervă.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur până în 2026

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel