Ce aduce Jupiter pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Săgetător și cei cu Ascendent în Săgetător!

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Săgetător și Ascendent în Săgetător!

Jupiter se duce în casa a șaptea. Cei singuri vor avea nenumărate oportunități. De exemplu, dacă îți doreai o persoană, acum vei întâlni zece. Nici nu vei ști pe care să o alegi.

Ce reprezintă casa a șaptea în astrologie? Atunci când analizăm casa a șaptea în astrologie, ne referim la relații. Această casă este numită și casa descendentului și are legătură cu relațiile afective, în special cele oficiale și serioase. Este evident că fiecare om are anumite standarde sau criterii pe care le caută într-un partener ideal, iar acestea sunt reflectate în această casă. În plus, nu o limităm la relațiile romantice, ci poate include și parteneriatele profesionale, legale sau sociale.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent. Jupiter în casa a șaptea îți poate aduce multe ispite și tentații. Adică chiar și dacă ești într-o relație, ai putea întâlni o persoană nouă. Este un pericol să te lași dus de val.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în 2026

În următorul an, dacă în relația pe care o ai lucrurile nu funcționează, va începe să se destrame și mai mult. O să găsești în alți oameni ceea ce nu găsești acasă. Nu o să îi vrei ca parteneri extraconjugali, dar găsești înțelegere și alinare. Vei prefera să petreci mai mult timp cu respectivii indivizi.

Când Jupiter se duce în casa relațiilor, iar tu ai o relație de ceva  timp, acesta îți cere să o oficializezi.  Așadar, ai putea să te căsătorești. Jupiter va face un careu cu Saturn. Prin urmare, după ce-ai dus relația la următorul nivel, poți avea nevoie de un credit pentru o casă.  Zona relațională te va ține ocupat.

Dar mai apare un aspect. Jupiter te poate împinge să divorțezi. Dacă ai așteptat momentul potrivit, acesta este. Jupiter în Gemeni este foarte fluctual. Până să se întâmple divorțul, ai putea trece printr-o multitudine de stări.

Dacă ești singur de ceva timp, anul următor va fi minunat. Jupiter mai are darul de a te face să crezi că trebuie să îți pice din cer. Nu se va întâmpla acest lucru. Este necesar ca tu să ieși la vânătoare. Îndrăznește și cucerește. Ieși mai mult din casă.  Întreabă-i pe cei din jur dacă îți pot face cunoștință cu cineva.

Ce aduce Jupiter pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel