Ce aduce Jupiter pentru Pești/Ascendent în Pești până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Pești și cei cu Ascendent în Pești!

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Pești și Ascendent în Pești!

Jupiter este guvernatorul tău. Intrarea acestuia în casa a patra te ajută să te muți, să îmbunătățești relația cu familia și să vinzi sau să închiriezi imobile. În următorul an, va trebui să te ocupi de aceste lucruri.

Ce știm despre casa a IV-a în astrologie? Mai este denumită casa familiei sau a rădăcinilor și ocupă o poziție importantă într-o hartă natală. Este localizată în partea de jos a acesteia și servește drept fundament. Este un loc de confort și siguranță, unde putem să ne simțim în largul nostru și unde putem să ne conectăm mai profund cu ceea ce ne aduce aceste sentimente. Prin intermediul acestei case, putem să înțelegem mai bine mediul nostru de acasă.

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Conform Danielei Simulescu, casa a patra nu se referă doar la mediul de locuit, ci și la „acasă-ul” interior. Adică, vorbește și despre refugiul interior, liniște. Ce te liniștește pe tine? Ce te echilibrează și îți aduce armonie? Este necesar să îți descoperi acele obiceiuri care îți fac bine.

În momentul în care pleci în lume armonizat și liniștit pe dinăuntru, abordezi altfel relațiile cu familia și problemele imobiliare.

Acest tranzit al lui Jupiter te obligă să pui baze și fundații, chiar și în plan personal. Mediul domestic va avea legătură cu partea profesională. Jupiter în casa a patra va avea un impact asupra casei opuse, adică a zecea, cea a carierei.

Îți vei găsi casa pe care o dorești și o vei decora așa cum ai visat. În următorul an, dacă ai ceva de vânzare sau închiriere, o să reușești. Jupiter va face careu cu Saturn și Neptun în semnul tău, așadar lucrurile nu se vor întâmpla pe repede-înainte. Familia va crește.

Cu acest tranzit, îți construiești o fundație solidă interioară pe care să te bazezi de fiecare dată când va fi furtună în viața ta.

Ce aduce Jupiter pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel