Ce aduce Jupiter pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni!

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni!

După o perioadă în care poate nu înțelegeai ce se întâmplă în jurul tău, Jupiter intră în semnul tău. Și vine cu încredere.

Cum descriem prima casă în astrologie? Prima casă este punctul de plecare al întregii hărți astrologice. Ea este cartea ta de vizită, modul în care cei din jur te percep. Aceasta este valabil atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește prima impresie pe care o lași. Este ceea ce ochii văd și ceea ce sufletul simte.

Tu ai nevoie să aduni informații și să fii dornic de schimbare. Este important ca în anul următor să oferi încredere prin vestimentație, prin ceea ce spui, dar și prin modul în care îți arăți personalitatea celorlalți.

Jupiter iubește oamenii care îndrăznesc și oamenii care nu se victimizează. În timpul cât Jupiter a fost în casa a 12-a, poate că te-ai plâns și ți-ai dorit lucruri care nu s-au întâmplat. Acum nu mai trebuie să le ceri, ci să le cauți. Vei crede că poți face totul. O să te implici în anumite proiecte. Unele te vor consuma și vei ajunge într-un punct în care o să te simți obosit. Dar perioada cu Jupiter în semnul tău va fi memorabilă.

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Ce îi mai place lui Jupiter? Să înveți și să faci lucrurile corect. Dacă Jupiter vede că nu ești dispus să îți mărești orizonturile, nu îți va oferi multe lucruri.

Jupiter va face careu cu Saturn, dar și cu Neptun. Chiar dacă vor apărea oportunități, o frână va exista. Ai grijă să nu te consideri invincibil.

Poate că te vei îngrășa puțin. Va trebui să fii mai atent la sănătate. Lui Jupiter îi place să crească atât lucrurile bune, cât și cele rele. Așadar, dacă ai o condiție medicală pe care o cunoști, acum este timpul să te verifici. Vei primi șanse.

Dacă ești singur, vei avea parte de oportunități. Și vei simți nevoia să îți întemeiezi o familie. Dar Jupiter vine, îți aduce, dar nu așează neapărat. Recomandarea Danielei Simulescu este să înveți să te bucuri de prezent. Acceptă ceea ce îți oferă celălalt. În plus, ai nevoie să îți faci conexiuni. Cu cât creezi legături, cu atât îți va merge mult mai bine.

În următorul an, bucură-te de tine. Învață, capătă încredere și descoperă-ți credința interioară.

Ce aduce Jupiter pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel