Ce aduce Jupiter pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn!

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Capricorn și Ascendent în Capricorn!

Jupiter va tranzita casa a șasea. Ce îți aduce? Un surplus de muncă, multe responsabilități, dar și mult stres. Cu toate acestea, îți poți schimba locul de muncă. Vei avea senzația că nu te poți ocupa de un proiect până la final. Pe lângă treburile de la serviciu, mai apar și cele gospodărești, care te vor lua pe sus.

Cum definim a șasea casa în astrologie? Casa a șasea este cea a sănătății, a moștenirilor și a serviciului. Pentru că este o casă guvernată de semnul Fecioarei, este cea care reglementează programele, rutinele, organizarea, viața sănătoasă, dieta, exercițiile fizice. 

Ce aduce Neptun în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în 2026

Nu vei mai avea timp de tine. Casa a șasea are legătură și cu stilul de viață. Este necesar să exersezi ce îți face bine în ceea ce privește planul alimentar și programul de somn. Vei fi foarte preocupat să îți optimizezi stilul de viață. O să te saturi de ajustări și de muncă.

Va trebui să ai grijă și de sănătate. Casa a șasea are legătură cu prevenția și tot ce înseamnă imunitate. Totodată, dacă ai animăluțe, se pot îmbolnăvi. Dar poți și cumpăra sau adopta unul, dacă nu ai.

Următorul an se rezumă la multă muncă pentru tine și la schimbări. Ție îți plac lucrurile liniștite, stabile, dar nu vor fi așa. Recomandarea astrologului este să mănânci cum trebuie, să dormi și să faci mișcare. Ocupă-te de rutina ta pentru a fi cea mai bună pentru etapa în care te afli. Îți poți îmbunătăți și locul de muncă. În final, ai grijă și la relațiile cu colegii.

Ce aduce Jupiter pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel