Ce aduce Jupiter pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Berbec și cei cu Ascendent în Berbec!

Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată previziunile pentru Berbec și Ascendent în Berbec!

La tine, Jupiter guvernează casa a 9-a și casa a 12-a. Acum va tranzita prin casa a 3-a.

Ce știm despre casa a treia în astrologie? Mai poartă și numele de casa percepției deschise. Este guvernată de semnul Gemenilor și vorbește despre modul în care comunicăm cu lumea, chiar și în moduri inconștiente. Mai mult, casa a treia are legături și cu toate formele de comunicare: vorbirea, gândirea, dispozitivele. Include și frații, cartierele, școlile, profesorii și călătoriile locale.

Ce îți aduce acest tranzit? Este o perioadă nemaipomenită pentru a învăța. Pe lângă locul de muncă pe care îl ai, poți monetiza o pasiune sau poți învăța lucruri de pe urma cărora poți câștiga bani. Casa a 3-a are influențe pecuniare, adică are legătură cu investițiile pe care le faci cu banii tăi.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în 2026

Care sunt recomandările Danielei Simulescu timp de un an, atâta timp cât Jupiter va fi în casa a 3-a? Este un moment nemaipomenit pentru a călători, dar nu trebuie să o faci neapărat pe distanțe lungi. Îți poți lua carnetul în această perioadă. Totodată, studiază și mergi la evenimente. Învață atât online, cât și offline. Este o perioadă bună și pentru a te muta, dar nu va însemna că este definitiv. Dacă ai o facultate și îți mai dorești un master pentru o specializare nouă, este timpul să începi.

Jupiter în casa a 3-a îți aduce multe daruri, dar și multă oboseală. Mintea ta vrea să facă multe și apar multe oportunități. Ar putea să apară riscul superficialității. Poți promite multe lucruri și să nu te ții de toate. În următorul an, nu vei sta locului. Ești pe drumuri permanent și ai parte de multe convorbiri. Vei fi susținut la examene și în dezbateri. Relațiile cu frații și surorile se îmbunătățesc. Nu aștepta ca lucrurile să se întâmple din cer, ci caută-le activ.

Este un an care ție îți priește din plin. Jupiter oferă, dacă îi arăți încredere într-un domeniu. Bucură-te de lucrurile mici și simple ale vieții.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel