Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Previziuni zilnice 2 octombrie. Ce mesaje primim de la astre?

Astăzi are loc o Eclipsă de Soare și Lună Nouă în semnul Balanței, însă nu este o simplă eclipsă. Pe lângă prezența Soarelui, Lunii și a Nodului Sud, sunt implicate și Mercur și Lilith. Nodurile Lunare sunt legate de rotația Lunii, iar Lilith are, de asemenea, o legătură cu acest ciclu. Din punct de vedere astrologic, ziua de astăzi este una specială. Lilith aduce cu ea o energie de rebeliune, nonconformism și o tendință de a sfida normele societății. Balanța, fiind semnul relațiilor, simbolizează dinamica dintre „eu” și „tu”. Totuși, Lilith nu preferă relațiile convenționale dictate de așteptările sociale; ea caută autenticitatea și respinge relațiile menținute din motive superficiale.

2 octombrie, Eclipsa inelară de Soare. ȘASE reguli pentru a atrage schimbări pozitive în viața ta

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare se petrece în semnul tău! Așadar, este momentul cel mai potrivit pentru a începe ceva. Poți să îți schimbi înfățișarea, să o iei de la capăt, să ieși din relații toxice. Orice apare în această perioadă, trebuie să știi că nimic nu este întâmplător. Chiar dacă ți se pare mai scandalos sau mai ciudat. Este posibil să îți schimbi perspectivele.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Această eclipsă la tine discută despre renunțare. Și te va chinui un pic! Ori te face să ai coșmaruri, ori auzi despre tot felul de vești, ori nu mai ai aceeași putere. Trebuie să renunți și mai apoi să accepți. 

Octombrie cu năbădăi pentru două zodii! Ce sunt sfătuite de un astrolog internațional?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Îți priește această eclipsă. Astăzi, dacă ai disponibilitatea, poți purta discuții cu unele persoane din jurul tău, iar acestea să îți aducă un suflu de prospețime, o dorință de inovare, de schimbare, de transformare. Sau, de ce nu, o doză suplimentară de optimism în viitorul apropiat.

ȘASE zodii sunt susținute de astre în octombrie. Care sunt recomandările pentru acestea?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, eclipsa se petrece în Casa a zecea. Dacă ai așteptat momentul să zici "până aici!" și să îți cauți un nou loc de muncă, acesta este. Sau dacă ai așteptat clipa să ceri mai mult pentru tine. Trebuie să te mai gândești, însă, la un lucru. La statutul tău în societate, la cum ești considerat. Ar fi cazul să începi să îți construiești un brand personal. 

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa are loc în Casa a noua. Dacă, de exemplu, mergi într-o călătorie sau te plimbi pe undeva, vei avea revelații, indiferent dacă stai în tren sau în mașină. Informațiile pe care le primești acum îți deschid un portal.

Octombrie, o lume a tradițiilor și a festivalurilor fascinante. Care sunt ZECE dintre cele mai cunoscute?

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa are loc în Casa a opta la tine. Așa că poate avea o semnificație mai aparte. Casa a opta vorbește despre moarte. Nu neapărat a voastră, ci una metaforică, sau a altor oameni importanți din viața ta. Ți-ar prii că în această perioadă, mai ales în sezonul eclipselor, să te gândești extrem de sincer la cât de mult contezi tu în viața ta. Nu la cât contează alții. 

Recomandarea astrelor pentru o zodie de apă: „A venit momentul să le ceri oamenilor să te ajute!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel