Ce aduce Eclipsa de Lună pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic 18 septembrie. Iată mesajele astrelor!

Youtube video image

Astăzi avem Eclipsa de Lună/Luna Plină în semnul Peștilor. Această Eclipsă, după cum v-am amintit în aceste zile, beneficiază de o conjuncție cu Neptun. Când vorbim despre arhetipul Peștilor, discutăm de haos, de ceață, iar când discutăm despre conjuncția cu Neptun, care este un mare vrăjitor și mincinos, avem în vedere un malaxor de stări.

Poate că ai visat ceva azi noapte, ori ai avut coșmaruri sau pur și simplu ai avut insomnii. Te-ai trezit dintr-o situație, te-ai păcălit? Cu aspectul de azi, nu suntem foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și tindem să ne lăsăm păcăliți, dezinformați, credem tot ce se spune dar nu mai verificăm. Pe scurt, este o zi destul de problematică. Perioada dintre eclipse aduce tot felul de evenimente, așa că trebuie să avem grijă în următoarele săptămâni.

În afara de această Eclipsă de Lună, avem și o opoziție între Mercur și Saturn. Așa că ne victimizăm, ne plângem, ne supăram sau ne dăm seama, în același timp, că nu suntem perfecți. 

Horoscop Astrosens 18 septembrie 2024 pentru toate zodiile

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Eclipsa se petrece în Casa a douăsprezecea. Opoziția dintre Mercur și Saturn are loc pe Axa 6-12, așa că, în primul rand, trebuie să ai în vedere odihna ta.  Nu ne gândim la cât ai dormit sau la cât ai stat degeaba, ci să ai grijă de sănătatea ta mintală, să fii mai odihnit în general, să eviți întâlnirile cu oamenii care te supără și te stresează. De asemenea, dacă știi că un anumit obicei nu îți face bine, nu îl mai face. Azi, la locul de muncă, nu lua nimic personal. Ai mai multă grijă la modul de lucru.

Taur/Ascendent în Taur

În afară de Eclipsa de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, se apropie de un careu cu Pluto. Așa că ești luat prin învăluire, nu suporți, dar trebuie să recunoști că nici nu îți dai seama. Este una dintre acele perioade în care te poți păcăli foarte simplu. 

40 de afirmații vindecătoare pentru Eclipsa de Lună. Ai șansa de a renaște!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, în opoziție cu Saturn, te face să nu îți prea iasă lucrurile așa cum ți-ai dorit. Iar Eclipsa de azi din Casa a zecea te poate trezi din punct de vedere profesional. Sau din contră, te poate face să visezi mai mult. 

Rac/Ascendent în Rac

Este o zi importantă, pentru că avem o Eclipsa de Lună, iar Luna este guvernatoarea ta. Dar pe tine nu te va necăji atât de tare, ci s-ar putea ca prin acest eveniment să combini logica cu intuiția și cu inspirația. Deci poți avea de câștigat. 

Toamnă cu iz de poveste pentru TREI zodii. Totuși, Universul le trage serios de mânecă!

Leu/Ascendent în Leu

Ai o Eclipsă în Casa a opta. Iar Mercur din Casa a doua face o opoziție cu Saturn din Casa a opta, face ca din punct de vedere financiar, aceasta să nu fie o perioadă foarte bună pentru tine. Ar fi bine sa ai grija dacă vrei să iei un împrumut sau să dai. 

Pe 18 septembrie, avem Luna Recoltei. Despre ce discută această Lună Plină, conform Almanahului Fermierilor?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu este o zi bună pentru tine. Azi vei vedea jumătatea goală a paharului, o să fii cinic, sarcastic, ai un limbaj mai tendențios, așa că s-ar putea să atragi niște discuții, bârfe, invidii. 

Uranus cel viclean este retrograd. PATRU zodii nu mai pot bate pasul pe loc până în ianuarie 2025!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?