Ce aduce Eclipsa de Lună pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Previziuni zilnice 18 septembrie. Ce mesaje primim de la astre?

Youtube video image

Astăzi avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul Peștilor. După cum am menționat în ultimele zile, această eclipsă este influențată de conjuncția cu Neptun. Când vorbim despre arhetipul Peștilor, ne referim la haos și confuzie, iar în combinație cu Neptun, care este un mare iluzionist și înșelător, ne putem aștepta la o avalanșă de stări contradictorii.

Poate ai avut un vis ciudat azi-noapte, coșmaruri sau insomnii. Te-ai trezit confuz dintr-o situație? Te-ai lăsat păcălit? Aspectul de astăzi ne face mai puțin atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, tindem să fim ușor de influențat, să credem tot ce auzim fără a verifica. Pe scurt, este o zi destul de complicată. Perioada dintre eclipse aduce tot felul de întâmplări, așa că trebuie să fim precauți în săptămânile următoare.

Pe lângă Eclipsa de Lună, avem și o opoziție între Mercur și Saturn. Aceasta ne poate face să ne simțim victime, să ne plângem sau să ne supărăm, dar în același timp ne confruntăm cu imperfecțiunile noastre.

Ce aduce Eclipsa de Lună pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa se petrece în Casa a șasea, așa că trebuie să ai foarte mare grijă la specialiștii din zona sănătății. Dar și la persoanele pe care le crezi astăzi la locul de muncă sau la ce promisiuni faci tu. 

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cupidon există în cărți, în filme, în romane. Dar o Eclipsă în Casa a cincea, lângă Neptun, îți cere să fii mai ancorat în realitate, oricât de îndrăgostit ai fi și de împăciuitor. Oricât de mult ai ierta sau te-ai sacrifica. Cât de mult să te păcălești în zona amoroasă? Trebuie să faci diferența între gândirea magică și gândirea pragmatică.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eclipsa te activează, se petrece în Casa a patra, așa că nu vei avea limite în anumite situații cu familia. Și trebuie să le pui. Este greu astăzi, dar trebuie să te trezești și să le cauți în perioada următoare. 

Pluto retrograd până pe 19 noiembrie. Să nu fii surprins de „sincronizarea divină”!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ție poate să îți priască ziua aceasta, pentru că Eclipsa de Lună se petrece în Casa a treia și s-ar putea să fii dispus să comunici cu partenerul, care este destul de nervos în această perioadă. Sau de ce nu, poți face pace cu persoanele importante care în ultimele zile, s-au demonstrat a fi mai incisive. 

Destinele a PATRU zodii se schimbă radical. Finaluri neașteptate și noi începuturi palpitante!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa de Lună se petrece în Casa a doua și dacă nu ești atent, s-ar putea să îți pierzi banii aiurea. Sau să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Să faci investiții proaste, mai ales dacă te lași influențat de alți oameni. 

Karma bate la ușă pentru Pești, Fecioară, Gemeni și Săgetător. În următorii doi ani, viețile voastre vor fi remodelate!

Pești/Ascendent în Pești

Astăzi ești un carusel, mai ales că Luna Plină se petrece în semnul tău. Nu doar că ai o bandană pe ochi, ești în ceață totală azi. Totul astăzi este hiperbolizat, toate stările, toate emoțiile, confuzia. Nu știi pe ce lume trăiești, iar când se întâmplă asta, trebuie să te odihnești cât mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?