Ce aduce careul dur dintre Venus și Saturn de pe 28 octombrie? Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Venus, zeița conexiunii, va face un careu cu Saturn, zeul responsabilității, pe 28 octombrie. Iată ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent!

Acest careu va aduce întârzieri, restricții, frustrări și o trezire la realitate. De asemenea, ne vom simți deconectați de relațiile noastre. Cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), vor resimți cel mai mult efectele.

Chiar dacă careul propriu zis are loc pe 28 octombrie, mișcarea planetelor îl va face să se resimtă timp de cinci zile, adică între 25-30 octombrie.

Venus este zeița iubirii și a conexiunii. Ea își dorește ca oamenii să se înțeleagă, să se bucure, să se simtă bine împreună și să ne bucurăm de viață. Pe de altă parte, Saturn este planeta care ne amintește că avem niște responsabilități de îndeplinit înainte de a putea abandona orice datorie. Așadar, când cele două formează un aspect tensionat, se creează o stare de tensiune. Îți poți imagina acest aspect ca două mașini care ajung la o intersecție: nu pot pleca amândouă în același timp, una trebuie să meargă prima, apoi cealaltă.

Atunci când ne confruntăm cu acest aspect dificil, este mereu nevoie de compromis, și cu Saturn, cel mai probabil va trebui să spui „nu" la ceva. Astfel, Venus în careu cu Saturn poate adăuga stres în relații, deoarece dintr-un motiv sau altul nu poți fi cu partenerul. 

Pot exista tensiuni în relații din cauza modului în care ești prea dur cu tine însuți, poate din cauza fricii de a avea încredere sau a criticii exagerate, fie asupra ta, fie asupra partenerului. Venus reprezintă și creativitatea și inspirația, așa că în această perioadă s-ar putea să simți că proiectul tău creativ nu este suficient de bun, sau să experimentezi un fel de sindrom al impostorului.

În această perioadă, cu Venus și Saturn împreună, trebuie să înțelegi că nu poți avea 100% dintr-una sau din cealaltă. Nu poți pur și simplu să te distrezi în timpul acestui tranzit fără niciun fel de consecințe, dar nici nu te poți concentra doar pe negativ și să muncești fără oprire. Aici intervine dificultatea. Dacă încerci să te distrezi și să uiți de Saturn, el te va lovi și îți va aminti de datoriile tale: „Lasă asta și mergi la muncă!" Iar dacă te lași copleșit de Saturn, te vei simți deprimat, singur și vulnerabil.

Este normal pentru oameni să oscileze între diferite emoții, iar în timpul acestui careu s-ar putea să exagerezi într-o direcție sau alta. Soluțiile pozitive pentru a trece peste acest tranzit implică discuții despre angajament, aducerea în discuție a subiectelor serioase și grele și găsirea unui compromis. De exemplu, dacă tu și partenerul tău sunteți într-o relație la distanță și te simți pregătit pentru următorul pas, poate este momentul să discutați despre asta și să fii sincer în legătură cu ce nu funcționează și cum puteți avansa.

Din punct de vedere creativ, Venus și Saturn îți pot oferi un ochi critic, dar în loc să renunți complet la proiectul la care ai lucrat, este o oportunitate de a-l perfecționa treptat. Acest tranzit poate fi benefic pentru angajament, dacă ești dispus să fii sincer și vulnerabil, și poate fi foarte util și pentru autoexprimare și munca creativă, atât timp cât accepți criticile și feedbackul fără a te lăsa doborât. E important să nu fii prea aspru cu tine însuți și să te asiguri că nu oscilezi prea mult într-o direcție sau alta.

Zodia care trebuie să își ajusteze relația cu banii până în 2025

Iată previziunile Anastasiei, astrolog internațional, pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Te confrunți cu anumite tensiuni legate de sănătatea ta mintală, epuizare sau situații din afara controlului tău care îți afectează planurile de călătorie, dorința de a studia, programul școlar, problemele legale sau proiectul tău de scris. Dacă este vorba despre un proiect de scris, Venus în casa a noua vrea să se exprime și să publice lucrări, dar careul cu Saturn sugerează că întâmpini un obstacol. E un moment să faci un pas înapoi și să regândești lucrurile, fără a te descuraja. 

Taur/Ascendent în Taur

Careul poate aduce presiuni legate de prieteniile tale, de rolul tău în comunitate, de statutul tău social sau de responsabilitățile față de alții. De exemplu, poate ai plănuit să deschizi un cont bancar comun cu partenerul sau să cumperi o asigurare, dar Saturn din casa a unsprezecea ar putea aduce dezaprobarea prietenilor sau să te facă să simți că le datorezi ceva. Vei fi nevoit să navighezi aceste dinamici și să te împaci cu ceea ce vrei să faci într-un parteneriat de afaceri sau romantic, în contrast cu datoriile tale față de ceilalți. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Careul o să aducă presiuni în relațiile tale, în special cele romantice sau de afaceri, din cauza cerințelor din cariera ta. Poate că te vezi mai des cu partenerul sau plănuiți să vă mutați împreună, dar Saturn din casa a zecea îți aduce responsabilități la locul de muncă sau te obligă să te muți pentru job. Poate fi un moment în care trebuie să te gândești dacă există o cale de compromis sau dacă situația profesională devine prea dificilă și necesită o schimbare.

Rac/Ascendent în Rac

Te vei confrunta cu dorința de a te înțelege cu colegii, poate chiar de a avea mai multă grijă de sănătatea ta și de alimentație, în contrast cu niște presiuni, tensiuni și stres legate de educație, călătorii, scriere sau chestiuni legale. De exemplu, să spunem că lucrezi la un proiect și totul pare să meargă bine, dar careul cu Saturn indică faptul că oamenii pe care te bazezi nu își fac treaba. Așadar, apare un fel de presiune, iar cu Saturn în casa a noua poate fi un moment de deschidere pentru a gândi lucrurile diferit. 

Leu/Ascendent în Leu

Saturn în casa a opta reprezintă frustrări, tensiuni și stresuri legate de bani, datorii, împrumuturi sau taxe care îți afectează proiectele creative, relația romantică sau chiar viziunea asupra rolului de părinte. De exemplu, Venus în casa a cincea în careu cu Saturn în casa a opta poate însemna că ești pregătit să devii părinte sau să te implici într-un alt tip de proiect creativ, dar Saturn îți amintește de datorii și obligații care trebuie rezolvate înainte. Aceasta nu este o invitație să renunți, ci doar să fii mai strategic și să reconsideri planurile.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te vei confrunta cu dorința de a petrece timp acasă, de a te simți confortabil și în siguranță, în opoziție cu responsabilitățile față de relația ta. Poate că vrei să rămâi acasă, dar partenerul tău te anunță că trebuie să mergeți la nunta unei rude, chiar dacă nu ai chef. Sau poate că te concentrezi pe înfrumusețarea casei tale, iar Saturn în casa a șaptea reprezintă un partener care nu este de acord cu tine. De asemenea, ar putea fi vorba despre faptul că ai vrea să investești în renovarea băii, dar Saturn sugerează că partenerul trece printr-o perioadă dificilă financiar, poate chiar și-a pierdut locul de muncă. 

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Balanță/Ascendent în Balanță

Careul ar putea indica o problemă între plăcerile tale zilnice și responsabilitățile de zi cu zi. Venus în casa a treia înseamnă că poate vrei să vorbești despre lucruri care îți plac, să petreci timp cu frații sau să participi la o petrecere în cartier. Însă Saturn în casa a șasea aduce o încărcătură de muncă sau poate o problemă de sănătate care apare tocmai când erai gata să începi ceva nou. De asemenea, responsabilitățile față de ceilalți, cum ar fi copiii, soțul/soția sau părinții în vârstă, pot să îți solicite timpul și atenția.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Simți o limitare în modul în care faci bani sau în modul în care poți cheltui bani din cauza responsabilităților față de copii. Poate tocmai ai avut un copil sau te pregătești să ai unul și nu mai poți cheltui la fel de liber. Sau poate există un dezacord între dorința ta de a pleca într-o călătorie și partenerul tău care vrea să economisească pentru a cumpăra o casă. De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu un conflict de valori legat de bani sau de felul în care îți educi copiii, tu și partenerul nefiind pe aceeași lungime de undă. În loc să renunți, încearcă să găsești o modalitate de a face compromisuri și de a ajunge la un acord.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Bucuria ta personală se lovește de responsabilitățile față de familie. Poate un membru al familiei în vârstă are nevoie de tine și, deși plănuiai să pleci în vacanță, acum nu mai poți. Sau poate că aveai de gând să te muți singur, dar familia se bazează pe tine și nu poți pleca. Această perioadă poate scoate la iveală răni din copilărie sau lucruri nerezolvate care îți apasă greu pe suflet. Poate că preferi să eviți anumite lucruri, dar acestea te afectează și ar fi un moment bun să le examinezi. Îți va fi util să cauți un echilibru între responsabilități și libertatea ta personală, chiar dacă asta înseamnă să-ți negociezi timpul.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dorința ta de a te retrage, de a te odihni și de a te concentra pe activități spirituale sau creative intră în conflict cu obligațiile față de frați, programul aglomerat sau afacerea ta. S-ar putea să apară probleme de comunicare pe care trebuie să le rezolvi sau afacerea ta are nevoie de tine mai mult decât ai anticipat. Este posibil ca un frate să se bazeze prea mult pe tine și să te deranjeze constant. În acest context, ar fi bine să te întrebi ce responsabilități trebuie să păstrezi și de care ar trebui să te eliberezi. Ai nevoie de granițe mai clare pentru ca cei din jur să-ți respecte timpul și dorința de a te odihni.

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dorința ta de a te distra, de a te întâlni cu prietenii sau de a începe proiecte noi este limitată de realitatea situației tale financiare. Banii pe care îi ai în cont îți afectează planurile și poate chiar te împiedică să participi la anumite activități sociale. De asemenea, pot apărea conflicte între ceea ce vrei să faci și valorile sau convingerile tale. De exemplu, poate că ai fost invitat la o petrecere, dar oamenii de acolo nu împărtășesc aceleași principii ca tine. Ar fi un moment bun să reevaluezi proiectele sau prieteniile și să faci compromisuri dacă e nevoie.

Pești/Ascendent în Pești

Te confrunți cu anumite limitări legate de stima de sine, sănătate sau poate chiar rigiditatea ta interioară, care afectează creșterea profesională. Un exemplu ar putea fi că primești o promovare sau ai un proiect interesant, dar nu poți să-l accepți din cauza unor probleme de sănătate sau pentru că simți că nu ai evoluat suficient. Poți să devii propriul tău obstacol, iar Saturn te îndeamnă să fii atent la sănătatea ta și la orice alte provocări care îți afectează expansiunea profesională. Poate că este momentul să eliberezi anumite poveri și să prioritizezi ce merită cu adevărat timpul și energia ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel