Ce aduc Nodurile Lunare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Nodurile Lunare se află pe axa Berbec-Balanță până în luna ianuarie a anului viitor. Iată care sunt previziunile pentru zodii!

Iată că a trecut deja un an de când Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță. Acestea vor rămâne astfel până la finalul lui ianuarie 2025. Adică Nodul Sud în Balanță și Nodul Nord în Berbec. Atenție! Vă amintim că facem referire la mișcarea medie a Nodurilor, nu la cea reală.

Doar că abia de acum încolo, energia acestei axe se va amplifica. De ce? Lilith va face conjuncție cu Nodul Sud, iar Jupiter va face aspecte pozitive cu ambele noduri.

Cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au ștafeta. Acest gen de eveniment definește apariția unor situații predestinate.

În timp ce Balanța își dorește echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nodul Sud se află în casa a șaptea, cea a relațiilor. Te vei concentra pe bunăstarea relației! Cu toate acestea, în toate parteneriatele va apărea un dezechilibru, fie ele affective sau profesional. Nodul Nord îți arată că trebuie să îți îndrepți atenția asupra ta, altfel relațiile nu vor funcționa. Nu vei găsi soluția în spusele celor din jur.

Taur/Ascendent în Taur

Nodul Sud este în casa a șasea, iar Nodul Nord în casa a douăsprezecea. Până în 2025, la locul de muncă pot poți întâmpina dezechilibre, la fel și în ceea ce privește sănătatea. Arhetipul Balanței, cel care dorește să facă pe plac tuturor, contribuie la această situație. Îți dorești să te înțelegi bine cu colegii, șefii și toți cei din jur. Nodul Nord îți reamintește că te-ai cam neglijat pe tine însuți.

Vești supărătoare pentru CINCI zodii până la finalul lui 2024. Astrele recomandă să vă ocupați de probleme!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nodul Sud se află în casa a cincea, iar Nodul Nord în casa a unsprezecea. Cel mai important pentru tine este să îți dai seama că nu ești centrul universului. Ai putea întâmpina și situații legate de copii, care ar putea fi mai complexe. Nodul Nordul își dorești să îți faci și planuri pentru viitor, să privești dincolo de ceea ce se întâmplă în prezent.

Rac/Ascendent în Rac

Nodul Nord este în casa a patra, adică zona ta preferată. Această casă cuprinde familia și rudele. Vei întâmpina multe dezechilibre în acest plan. Până în 2025, așteaptă-te ca nimic să nu mai fie la fel. Vor suferi relațiile cu frații, verii și părinții. Nodul Nord din casa a zicea îți spune că rolul tău în această societate nu este să te sacrifici și să te compromiți doar pentru a le face pe plac celor din familie.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Nodul Sud se află în casa a treia, iar Nodul Nord în casa a noua. Ce se întâmplă? Nu vei mai fi singura persoană care crede că le știe pe toate. Îți vei cere drepturile. În plus, energia ta se concentrează pe resentimentele față de ceilalți. Ți-ar fi util să începi o nouă etapă de învățare, poate chiar o școală nouă.  Până în 2025, învățarea și educația la un nivel abstract devin temele principale.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nodu Sud este în casa a doua, iar Nodul Nord în casa a opta. Din punct de vedere financiar, vor apărea unele dezechilibre. Schimbările financiare care vor apărea te vor învăța că ai nevoie să te concentrezi pe Nodul Nord, care îți cere să ceri ajutorul altora în privința gestionării banilor. Este crucial să te educi în domeniul financiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel