Care este fobia ta în funcție de zodie. Vorbim despre frica de fantome sau de eșec?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Cu toții avem o frică ce lovește partea noastră cea mai vulnerabilă, indiferent de cât de îndrăzneți și curajoși suntem atunci când ne aventurăm în noi proiecte.

Pentru început, avem un anunț pentru semnele de foc: Toți avem ceva care ne face să ne simțim ca un copil speriat după un coșmar!

Iată care sunt fobiile voastre, în funcție de semnul zodiacal!

Berbecul este un semn îndrăzneț și neînfricat, cunoscut pentru curajul său și pentru că este primul care deschide noi drumuri. De ce s-ar putea teme acești nativi? Frica de eșec. Berbecul este primul semn al zodiacului și, prin urmare, este obișnuit să fie lider. Cuvântul „eșec” nu există în dicționarul Berbecului, iar dacă s-ar întâmpla, aceștia și-ar pierde simțul identității și încrederea în sine.

Ați văzut vreodată un Taur entuziasmat de o surpriză sau o aventură spontană? Probabil că nu, deoarece Taurul preferă mediile familiare și tinde să rămână în zona sa de confort. Frica de schimbare este cea care îi sperie cel mai mult pe Tauri. Aceștia preferă chiar să mențină situații sau relații dăunătoare doar pentru că sunt obișnuiți cu ele.

Gemenii au multe interese, așa că își schimbă constant gusturile, activitățile și relațiile. La urma urmei, viața este scurtă și acești nativi vor să trăiască mai multe experiențe. Din acest motiv, Gemenii au frica de angajament.

Racul este un semn extrem de sensibil, care își protejează intimitatea și nu se deschide în fața oricui. Se simte confortabil înconjurat de cei dragi, acasă sau în orice mediu familiar, de aceea este terifiat de locurile aglomerate.  Deci frica de spații deschise. Persoanele ca Racul, care au această fobie, simt că nu au resursele necesare pentru a face față anxietății atunci când nu sunt în locuri cunoscute.

Leul este cunoscut pentru abilitățile sale de lider, elocvență și natura sa deschisă. Aceștia știu că au o amprentă specială și unică de lăsat în lume. De aceea, cea mai mare frică a Leului este să fie uitat. Leii sunt determinați să fie cunoscuți pentru talentele lor, iar a fi uitați de ceilalți ar însemna un eșec al vieții.

Fecioara se bucură atunci când toate piesele puzzle-ului se potrivesc perfect, deoarece mințile lor labirintice sunt foarte orientate spre detalii și observă tot ce este în neregulă. Acești nativi au frica de imperfecțiune. Când văd o greșeală, nu și-o pot scoate din minte.

Balanța este un semn zodiacal foarte sociabil și prietenos, mereu în căutarea sufletului pereche cu care să-și împărtășească viața. Acești nativi se simt împliniți când sunt împreună cu perechea lor perfectă, motiv pentru care suferă de frica de a fi singuri.

Scorpionul este un semn de apă pasional, care nu ia nimic în derâdere. Totul este extrem pentru ei, simțind intens toate emoțiile umane, de la iubire la ură. De aceea, cea mai mare frică a Scorpionului este să fie trădat. Dacă cineva le rănește sentimentele, acești nativi își vor pierde încrederea pentru totdeauna și nu vor uita niciodată greșeala.

Săgetătorul este un semn zodiacal aventuros și extrovertit, care încearcă să fie prezent peste tot și să nu rateze evenimente sociale importante. Acești nativi nu vor rata niciodată o petrecere, concert sau excursie din cauza muncii sau a altor tipuri de angajamente, deoarece suferă de faimoasa fobie de a rata (FOMO).

Capricornii își petrec majoritatea vieții muncind din greu pentru a obține succesul. Acești indivizi vor să atingă vârful obiectivelor lor și nu se vor odihni până nu vor reuși. De aceea, cea mai mare frică a Capricornului este frica de eșec. Acest scenariu nu există în mințile acestora, care, indiferent de câte ori cad, se vor ridica din nou până când își vor cuceri visele.

Vărsătorul este un semn zodiacal inovator, creativ și detașat, care are nevoie de mult spațiu și libertate pentru a se simți confortabil. Din acest motiv, acești nativi suferă de claustrofobie. Aceasta se agravează dacă stau înghesuiți cu o altă persoană care îi sufocă și le controlează fiecare mișcare, ceva ce încearcă să evite cu orice preț în relațiile lor.

Hipofobia este frica de responsabilitate, ceva de care Peștii sunt cu adevărat terifiați. Aceștia trăiesc cu capul în nori și sunt foarte detașați, temându-se să nu dezamăgească. De aceea, preferă să lucreze în medii dezorganizate, fără a urma reguli rigide.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel