Capricornii sunt într-o menghină, Peștii vor avea zona financiară zguduită. Horoscop 14 octombrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile!

Începem o săptămână destul de tumultuoasă din punct de vedere astrologic. Trebuie să ținem cont de faptul că se apropie o Superlună Plină în Berbec, dar astăzi ne confruntăm și cu un careu între Soare și Marte. Orice careu ce-l implică pe Marte tinde să genereze, în primul rând, furie, irascibilitate și nerăbdare. Suntem grăbiți, ne certăm și ne ciocnim, fie că este vorba despre situații în trafic, negocieri sau discuții de zi cu zi.

Nativii cei mai afectați vor fi cei născuți în semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pentru aceștia, urmează zile solicitante și copleșitoare.

Berbecilor nu le ies apele, iar Racii sunt precum o oală sub presiune. Horoscop 14 octombrie

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele este în semnul tău, Marte este în Casa a zecea, iar azi este una din acele zile în care nimeni nu are dreptate. Nici tu, nici colegii, nici șefii, așa că mai bine lași pur și simplu ziua să treacă. Dacă forțezi o idee sau un concept, asta nu te ajută la absolut nimic. 

Pe 17 octombrie, avem Luna Vânătorului. Despre ce vorbește această Superlună Plină, potrivit Almanahului Fermierilor?

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus este în semnul tău și se apropie de câteva aspecte. Iar Marte, guvernatorul tău, face azi careul cu Soarele. Astrologul îți sugerează să ai foarte mare grijă la metodele pe care le folosești ca să obții ceva. Nu este cea mai bună zi să cauți scurtături, chiar dacă vei fi tentat. Prețul pe care îl vei plăti poate fi triplu, așa că nu merită.

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Trebuie să îți găsești echilibrul în aceste zile. Te confrunți cu tot felul de furtuni interioare, frici, apar și cheltuieli. Nu ai control nici asupra ta, dar nici asupra celorlalți. Trebuie să găsești un echilibru între ceea ce se întâmplă în interiorul tău, dar și în exterior. 

Duritatea lui Pluto în Capricorn. Urmăritorii Astrosens confirmă că acest tranzit le-a adus schimbări masive!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Careul dintre Soare și Marte te afectează în mod direct. Ești într-o menghină azi, pentru că trebuie să faci pe plac și unora, și altora. Problema e că ei nu văd eforturile pe care le faci tu și vor avea impresia că nu te implici deloc. Cel mai bine ar fi să nu faci promisiuni niciunei părți. Să fii rezervat, diplomat. 

Ce este dependența de persoana iubită? Să explorăm această dinamică prin intermediul lui Chiron

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Azi, la serviciu, nu este vorba despre cine are dreptate. Vrei liniște și pace sau vrei dreptate? Azi ai face mai bine să alegi liniștea și pacea.

Persoane celebre care s-au născut cu Mercur în Scorpion în astrogramă. Ce le-a oferit acest aspect?

Pești/ Ascendent în Pești

Saturn va mai rămâne retrograd în semnul tău până pe 15 noiembrie. În tot tumultul acestor zilele, zona financiară va fi destul de zguduită. Saturn, deși îți pune blocaje, nu o face degeaba. Trebuie să înveți și reziliența.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel