Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Alexandru Păunescu, astrolog și psihanalist în formare, a fost invitat în cadrul interviurilor Astrosens, unde ne-a vorbit despre influența lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie.

Jupiter a intrat în Gemeni pe 26 mai 2024 și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. Pe parcursul acestui tranzit, Jupiter va face o serie de careuri cu Saturn și Neptun din Pești.

Deci, planeta oportunităților și a expansiunii vizitează semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea devine aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, adică cea de schimbare a perspectivelor. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Astrologul Alexandru Păunescu ne-a oferit o perspectivă din punctul de vedere al psihanalizei pentru tranzitul lui Jupiter în Gemeni. Iată ce ne spune despre fiecare zodie/ascendent:

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter în Gemeni activează partea de comunicare și de schimburi. Ar putea apărea o problemă de confuzie. Credințele personale intră în conflict cu ceea ce se comunică. Aspectele care țin de autonomie, adică de cum te percepi pe tine însuți, vor fi tulburate de modul în care comunici. Va fi un conflict între aparență și esență. Acest tranzit încearcă să îți dezvolte niște abilități de comunicare care depășesc sfera cuvântului.

Taur/Ascendent în Taur

Putem vorbi despre modul în care se așează structurile psihice. Dat fiind că Jupiter ți-a părăsit semnul, resimți un abandon al părintelui bun. Poți simți o formă de angoasă în ceea ce privește sinele și modul în care te plasezi în realitate. Visele vor fi mai profunde și mai dese pentru tine. Apar tot felul de coincidențe și confirmări.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, abundența este foarte aproape. Vei avea foarte multe resurse. Important este pentru ce scopuri alegi resursele, care pot fi considerate și o provocare.

Rac/Ascendent în Rac

Tu ai tendința de a capta foarte mult din energie. În această perioadă, nu vei acționa foarte mult, dar vei resimți mișcarea către un plan mai stabil. Pare că ai identificat deja un scop care reprezintă o ambiție personală pe mai multe planuri.

Leu/Ascendent în Leu

Toată energia lui Jupiter este în mediul social. Vei avea posibilitatea să te expui suficient de mult sau cât de mult îți dorești. Vei forma niște conexiuni care pot deveni permanente.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Poți avea parte de împliniri profesionale. Din punct de vedere social, poți avea o realizare. Seria de careuri care intervine în acest tranzit te face atent la zona personală. Poate apărea o modificare a modului în care ești perceput, mai ales relațional și profesional.

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei avea o deschidere foarte mare către cunoaștere. O să explorezi tot felul de idei. Totodată, îți va crește spiritul justițiar. Ai putea deveni opresiv cu ceilalți în momentul în care încalcă diverse reguli sociale.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conflictele interioare vor fi intensificate. Vei căuta o formă de libertate. Nu vei agrea limitele și vei vrea să îți impui părerea. Totodată, exagerezi emoțional. Cauți o formă de stabilitate emoțională față de niște figuri care te fac să te simți vulnerabil.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai un marcaj în sfera relațională și în dinamica legăturilor cu ceilalți. Ai nevoie să creezi legături stabile și durabile în care te simți bine împreună cu celălalt. Problema intervine în momentul în care aceste legături sunt inundate de anumite comportamente pe care le cunoști.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești foarte concentrat pe partea de muncă, rutină și aspecte zilnice. Îți place să ai un ritm propriu, iar aceasta va fi tendința. O să cauți un ritm propriu, dar care va fi în conflict cu exigențele mediului. Te poți simți provocat de factorii externi. Pot apărea tot felul de afecțiuni care intră în sfera de „hiper”.

Horoscop iulie - decembrie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Te bucuri foarte mult de acest tranzit. Activează zona infantilă. Este mai aproape de o formă de autenticitate. Vei întâmpina multe situații care te vor provoca emoțional.

Pești/Ascendent în Pești

În timpul tranzitului acesta, cauți stabilitatea. Vei plasa foarte mult responsabilitatea în ceilalți. Pentru tine, este un proces de maturizare. Îți iei viața în propriile mâini.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel