Calendar astrologic iunie 2024: Saturn retrograd și Lilith în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop lunar. Luna iunie are două evenimente care vor da tendința verii.  

6 IUNIE: LUNĂ NOUĂ ÎN GEMENI

Un eveniment deosebit! Pe lângă cei doi aștri principali, Soarele și Luna, se va mai afla și un trio redutabil Mercur-Venus-Jupiter. Adică cinci planete în semnul Gemenilor! Această configurație se numește stellium și aduce o concentrare de forțe și energii. Vom primi ajutor de la ceilalți, vom putea să ai acces la sfaturi prețioase, dar vom dobândi și curajul de a începe ceva. E o perioadă bună pentru intenții, dar și pentru a ne schimba atitudinea față de lucrurile care ne înconjoară. Astrele ne invită să facem un prim pas către schimbare, să învățăm lucruri noi și să ne adaptăm. 

9 IUNIE: MARTE INTRĂ ÎN TAUR

După tranzitul zbuciumat în semnul lui de domiciliu, cel al Berbecului, iată că Marte pășește în cel mai stabil și pragmatic semn: cel al Taurului. Aici va sta până pe 20 iulie. Marte este cel responsabil cu forța, acțiunea, energia. Taurul este simbolic pentru resurse, siguranță și posesivitate. Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”, unde anume ar fi cazul să frânăm, să ne oprim puțin. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

17 IUNIE: MERCUR ȘI VENUS INTRĂ ÎN RAC

Ce tandem minunat! Planeta comunicării și a minții pășește cot la cot cu planeta iubirii și a plăcerii în semnul cel mai emotiv al zodiacului!

Cu Mercur în Rac, emoțiile și raționalul vor fi nevoite să lucreze împreună. Cuvintele vor transmite stări, iar memoria va funcționa excelent. Vom deschide cufărul amintirilor permanent. Vom apela și la șantaj emoțional sau victimizare. 

Cu Venus în Rac, vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Și ne vom îngriji mai mult de estetica locuinței, dar și de relația cu familia. 

Horoscop numerologie iunie. Previziuni în funcție de cifra zilei de naștere

20 IUNIE: SOLSTIȚIUL DE VARĂ/SOARELE INTRĂ ÎN RAC

Duo-ului Mercur-Venus i se alătură și Soarele! După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Începe vara din punct de vedere astrologic și astronomic!

22 IUNIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Un moment foarte bun pentru a lua decizii radicale și să nu ne mai uităm în trecut. Să rupem unele atașamente care nu ne mai aduc nimic bun. 

29 IUNIE: SATURN DEVINE RETROGRAD ÎN PEȘTI/LILITH INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, își începe retrogradarea în Pești. Și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie. Pe cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) îi așteaptă o perioadă de răzgândiri, amânări dar și revelații mai mult sau mai puțin plăcute. Vor învăța din nou că este o mare diferență între ce visează ei și realitatea pură. 

Lilith intră în semnul Balanței pentru nouă luni. Ce înseamnă asta? Că relațiile se vor schimba fundamental. Că ideea de pace va fi diferită. Că nu vom mai dori să urmăm exemplele oferite de societate și că vom încerca să ne detașăm de partea prea diplomată din noi. 

Norocul se schimbă pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel