Calendar astrologic 9-15 septembrie 2024: Trigon Venus-Jupiter

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămânal. Astrele ne pregătesc un aspect extraordinar pe 15 septembrie, dar și unul mai provocator pe 13 septembrie. 

Pe 9 septembrie, Mercur se reîntoarce, de această dată în mers direct, în semnul Fecioarei. Tranzitul perfect pentru începutul toamnei! Pentru că mintea noastră va fi interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel al recoltei, cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă vom deveni și mai critici și (auto)exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental. Nu uitați că Mercur a fost retrograd în acest semn, în perioada 29 iulie-15 august. Acum că este în mers direct, putem spune că vom găsi soluții la problemele mai vechi. Dar, atenție! Efectele retrogradării vor continua până pe 27 septembrie, când Mercur va intra în Balanță. 

Pe 12 septembrie, Mercur din Fecioară face un sextil cu Marte din Rac. Găsim metoda cea mai potrivită pentru a vorbi despre emoțiile noastre. Sau de a îmbina utilul cu plăcutul. Acest aspect ne ajută să transmitem pas cu pas ceea ce ne dorim și să nu ne îmbătăm cu apă rece. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Pe 13 septembrie, Soarele din Fecioară face un careu cu Jupiter din Gemeni. Optimism forțat, exces de zel, mândrie. Ego-ul nostru va fi testat. Vom avea nevoie de moderație/modestie. Nu este cazul să credem că tot ce zboară se mănâncă! Soarele din Fecioară vrea calea cea mai simplă și pragmatism, iar Jupiter din Gemeni nu se mulțumește cu o simplă cale, vrea mai multe opțiuni, de cele mai multe ori superficiale. Cei care vor resimți din plin acest aspect vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Pe 15 septembrie, avem unul dintre cele mai speciale aspecte din astrologie: trigonul dintre Venus din Balanță și Jupiter din Gemeni. Trigonul este un aspect care trebuie trăit conștient. Conferă romantism, afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi sau alții, căci Balanța vorbește despre frumusețe și relații, iar Gemenii despre schimbare și curiozitate. Cele două planete se află în semne de aer, deci comunicarea va fi cel mai important instrument. 

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Nu uitați că, pe parcursul întregii săptămâni, Marte din Rac se apropie de un careu cu axa Nodurilor Lunare Berbec-Balanță. S-ar putea să simțim un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Din păcate, într-un mod dezechilibrat/exagerat. Aceasta este o oportunitate de a învăța din trecut și de a lăsa în urmă ceea ce nu ne servește.

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel