Calendar astrologic 8-14 iulie 2024: Venus intră în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. În zilele ce urmează, Venus va avea parte de numeroase aspecte.

Pe 8 iulie, Venus din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate.

Tot luni, Mercur din Leu face un sextil cu Jupiter din Gemeni. Vom avea mai mult curaj atunci când vom comunica și mai multă încredere în mintea noastră. Un aspect bun pentru studiu, curiozitate și cercetare. 

Pe 11 iulie, Soarele din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. În teoria astrologică, trigonul este considerat un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. 

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Venus din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Ne face să visam la dragoste! O să ne imaginăm scenarii precum cele pe care le vedem adesea în filmele romantice. De asemenea, dragostea ne va inspira azi. Mai mult, va fi o zi nemaipomenită pentru aceia care activează în domeniile artistice sau literare, deoarece creativitatea nu va cunoaște limite!

Tot joi, Venus își va începe tranzitul în semnul Leului, unde va sta până pe 5 august. Planeta frumuseții și a plăcerilor se mută în cel mai iubitor semn. Laitmotivul acestui tranzit este respectul, care poate fi moneda noastră de schimb. Ofer dacă oferi și tu. Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi înșine. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat de cele mai multe ori.

La finalul săptămânii, Marte se va apropia de conjuncția Marte-Uranus din semnul Taurului. Deci s-ar putea să apară tot felul de crize, surprize, momente de instabilitate atunci când vine vorba de siguranța financiară sau de resurse. Weekendul va fi destul de frustrant pentru cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel