Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămânal. Urmează aspecte norocoase, dar și unele mai tensionate. 

Pe 8 octombrie, Venus din Scorpion face un trigon cu Marte din Rac. Unul dintre cele mai bune aspecte astrologic în ceea ce privește sectorul amoros! Îmbinarea armonioasă a celor două planete, ce reprezintă iubirea și pasiunea, ne poate ajuta să ne apropiem de partener, să fim mai romantici sau să devenim cuceritori. Și pentru că trigonul se petrece în semne de apă, emoțiile vor fi de partea noastră. 

Tot marți, Mercur din Balanță face un trigon cu Jupiter din Gemeni. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Vom avea mai multă încredere în mintea noastră. Fiind un trigon în semne de aer, vom reuși să ne conectăm cu oameni geniali de la care să aflăm informații prețioase. 

Pe 9 octombrie, Jupiter își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, care va dura până pe 4 februarie 2025. Să ne amintim că planeta oportunităților a intrat în semnul schimbărilor pe 26 mai. Ei bine, acum vom putea să ne dăm seama unde am avut prea multă încredere și unde nu am avut deloc. Cei mai afectați de această retrogradare vor fi patru nativi: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Pe 12 octombrie, Pluto își va opri retrogradarea în Capricorn, semn pe care îl va părăsi pe 19 noiembrie. Zodiile intens testate de Pluto din 2008 încoace(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor mai trece printr-un ultim test. Se vor confrunta cu lupte de putere, transformări radicale și concluzii dure pe care trebuie să le accepte. 

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Tot sâmbătă, Soarele din Balanță va face un careu cu Marte din Rac. Soarele reprezintă energia, partea luminoasă a personalității noastre. Iar Marte este legat de furie și curaj. Careul este un aspect tensionat. Cu alte cuvinte, vom fi destul de irascibili, nerăbdători și riscăm să ne stricăm unele relații. 

Ziua de duminică este plină din punct de vedere astrologic. 

Soarele din Balanță face un trigon cu Jupiter din Gemeni. Unul dintre cele mai norocoase aspecte din astrologie! Atât în harta natală, cât și în tranzite. Astrele ne cer să fim optimiști, să vedem jumătatea plină a paharului, iar viața ne va surâde! 

Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Vom avea tendințe defensive în orice discuție. Ne vom victimiza și vom lua totul personal. Și bineînțeles vom căuta conflictele cu orice preț.

Pe urmă, Mercur își începe tranzitul în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 2 noiembrie. Mintea noastră va fi destul de curioasă, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Putem deveni detectivii perfecți, dar putem face și tot felul de obsesii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel