Calendar astrologic 22-28 iulie 2024: Mercur intră în Fecioară și Sezonul Leului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop săptămânal. Mercur va intra în semnul din care va și retrograda. 

Pe 22 iulie, Soarele va intra în semnul Leului, unde va sta până pe 23 august. Urmează un sezon al bucuriei, al distracțiilor, dar și al încrederii în forțele proprii. Ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Soarele se simte cel mai bine în Leu, adică se află în domiciliul său, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi plac extravaganța, strălucirea și validarea. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. Soarele beneficiază de un sextil cu Jupiter, ceea ce ne va aduce un plus de încredere și optimism. 

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Tot luni, Mercur din Leu face un careu cu Uranus din Taur. Mercur în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune ceea ce gândim, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde există o bază solidă. Uranus este planeta surprizelor, a scenariilor la care nu te-ai fi gândit. Ce produce careul dintre acești doi aștri? Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Pe 23 iulie, Soarele din Leu va face o opoziție cu Pluto din Vărsător. Fără să ne dăm seama ne vom implica în proiecte în care puterea interioară va fi zguduită. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Ego-ul nostru va fi destul de inflamat, precum și așteptările. Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor trece prin negocieri mai dure. 

Pe 26 iulie, Soarele din Leu va face un sextil cu Marte din Gemeni. Cei doi aștri se vor susține unul pe celălalt într-un mod armonios. Soarele va predispune la ambiție și îndrăzneală, iar Marte va oferi curajul pentru schimbare. Sunt recomandate atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre. 

Tot vineri, Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Mintea noastră va fi interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă vom deveni și mai critici și nemulțumiți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental. Mercur va și retrograda în acest semn, începând cu 5 august. 

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel