Calendar astrologic 19-25 august 2024: Lună Plină în Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Urmează câteva evenimente destul de provocatoare!

Pe 19 august, Venus din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. 

Venus în Fecioară ne vorbește despre nevoia de a ordona, de a planifica și de a analiza. În relații, acest lucru se poate traduce printr-o căutare a armoniei și a unui echilibru permanent.

Saturn din Pești vrea să disciplineze oceanul de emoții și sentimente. Încearcă să pună limite într-o lume unde granițele sunt deseori fluide. Ne vom simți neiubiți, neapreciați și ne vom îngrijora din punct de vedere financiar. 

După care, Venus din Fecioară mai face un aspect. Un careu cu Jupiter din Gemeni. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. 

Luni mai avem și Lună Plină în semnul Vărsătorului. Acest eveniment îi va influența în mod special viețile celor cu marcaj puternic în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în astrogramele natale. De fiecare dată când avem o Lună Plină în Vărsător, trebuie să ne așteptăm la o creștere a nevoii de eliberare. La dorința de a fi mai independenți într-un domeniu. Și să recunoaștem! Că, pentru a scăpa din unele situații prea tradiționale, nu putem recurge decât la gesturi neobișnuite sau neconvenționale. Dacă aducem în discuție și careul Lunii cu Uranus, este posibil să fim martorii unor adevărate „tornade” pe plan emoțional.

PATRU zodii afectate de Luna Plină de pe 19 august. Vin schimbări colosale către voi!

Pe 20 august, avem primul careu Jupiter-Saturn din 2024. Este genul acela de aspect care simbolizează lupta între generații. Lupta între optimism/viitor și pragmatism/trecut. Jupiter tranzitează semnul Gemenilor până în iunie 2025, iar Saturn va rămâne în Pești până în 2026. În mitologie, Jupiter era fiul lui Saturn. Deci careul dintre cei doi este precum o confruntare permanentă pentru a demonstra cine este mai bun, pentru a nu pierde un statut și pentru a câștiga lupta cu timpul. 

Jupiter din Gemeni vrea să îndrăznim mai mult, să facem schimbări, să fim mai flexibili. Iar Saturn din Pești vrea să ne trezim la realitate, să ne dăm seama că nu avem timp pentru tot ce ne dorim și nici resurse suficiente. 

Pe 22 august, începe Sezonul Fecioarei. Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit.

Pe 24 august, Venus din Fecioară face un careu cu Marte din Gemeni. E o tensiune între cele două: Venus reprezintă iubirea, iar Marte pasiunea, acțiunea și cu senzualitatea. Multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și vor apărea dificultăți, mai ales la nivel de comunicare. Venus din Fecioară este foarte pragmatică, iar Marte în Gemeni este mai superficial. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești

ȘASE zodii fac haz de necaz până la sfârșitul lui septembrie. Când se termină vacanța, începe viața!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel