Calendar astrologic 1-7 iulie 2024: Lună Nouă în Rac și Mercur în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop săptămânal. După retrogradarea lui Saturn și intrarea lui Lilith în Balanță, ne pregătim de noi evenimente importante. 

Pe 1 iulie, Mercur din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Comunicarea și gândirea se îmbină armonios cu inspirația. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul.

Pe 2 iulie, Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Urmează o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Și dramatic pe alocuri. Acest tranzit ne poate face și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Pe 3 iulie, Venus din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Un aspect foarte bun pentru a stabiliza relația pe care ai început-o recent sau pentru a mai aplana din conflictele celei existente. Cu alte cuvinte, ai mai multă răbdare în a accepta și viața celuilalt. Emoțiile vor fi frânate, însă cu un scop benefic. 
Tot miercuri, Mercur din Leu face opoziție cu Pluto din Vărsător. Vom fi mai predispuși la manipulare sau la victimizare. Adoptăm atitudinea “totul sau nimic”, suntem puși pe fapte mari și nu acceptăm și alte variante. Mercur reprezintă vocea și mintea noastră, iar Pluto transformările radicale și extremele. 

Pe 5 iulie, Marte din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Chiar și vitezomanii zodiacului vor simți nevoia să încetinească, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine o armă/un instrument uimitor. Dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas.

Pe 6 iulie avem Lună Nouă în semnul Racului. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului.  De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. 

Luna Nouă în Rac pe 6 iulie. Cum să valorifici această energie specială și benefică?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel