Bucurii pentru Berbec, Taur și Pești. Probleme pentru Gemeni, Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Ne aflăm în sezonul oportunităților pentru anumiți nativi, dar și al supărărilor pentru alții! Iată previziunile astrologice!

Iată că ne aflăm în energia serioasă și dură a Capricornului. Sezonul acestui semn a început pe 22 decembrie 2023 și se termină pe 20 ianuarie 2024. Cu toții vom fi mai obiectivi, pragmatici și dornici să acceptăm realitatea așa cum este ea. Este o perioadă bună și pentru făcut planuri pe lungă durată.

În timpul sezonului Capricornului, vom beneficia de influența lui Pluto, iar această alăturare nu se va repeta decât în anul 2254. De asemenea, din data de 4 ianuarie, Marte va aduce și el aportul său.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Iată ce nativi au parte de oportunități, dar și care sunt cei mai puțin norocoși!

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 20 ianuarie, ar fi bine să-ți canalizezi ambiția, mai ales în domeniul profesional. Pe 4 ianuarie, Marte (guvernatorul tău) va intra în casa carierei. Vei fi în centrul atenției și fiecare pas pe care-l faci va fi atent monitorizat. E important să nu te copleșești cu presiunea! Concentrează-te pe eforturi și asigură-te că-ți răsplătești succesul, fie el și mic. Există șanse de câștiguri adiționale, bonusuri sau chiar promovări în această perioadă.

Taur/Ascendent în Taur

Zodia ta strălucește în acest sezon! Până pe 20 ianuarie, astrele te îndeamnă să descoperi, să progresezi și să explorezi noi destinații. Indiferent dacă este vorba de o escapadă de o zi, de o călătorie departe sau doar de înscrierea la un curs sau club de activități, este momentul să renunți la atitudinea conservatoare și să îmbrățișezi schimbarea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La început, acest sezon poate părea provocator și copleșitor. Simți o anumită teamă persistentă și ești preocupat de menținerea controlului în orice situație. Ar fi benefic să identifici ce blochează evoluția ta. De asemenea, astrele te îndeamnă să-ți setezi un buget pentru anul 2024. Există riscul unor cheltuieli considerabile!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele se plimbă în casa a 2-a, aducând atenția asupra aspectelor financiare. Există șanse să obții venituri suplimentare în această perioadă, însă probabil vei avea și cheltuieli neprevăzute. Până pe 20 ianuarie, s-ar putea să întâmpini dificultăți în a economisi. Nu doar entuziasmul excesiv din timpul sărbătorilor este responsabil pentru aceasta. Gesturile tale generoase vor fi apreciate, dar nu vor acoperi costurile facturilor.

Pești/Ascendent în Pești

Tranzitul Soarelui continuă în casa a 11-a, adică în zona prietenilor, viitorului apropiat și a aspirațiilor. Vei atrage mai multă atenție și vei deveni mai popular. La locul de muncă, vei observa o îmbunătățire a concentrării tale. Astrele te îndeamnă să fii deschis să ceri sprijinul celor din jur.

Vezi și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel