Binecuvântări pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. Momente dificile pentru Leu, Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 20 iunie, Soarele a intrat în semnul Racului, unde va rămâne până pe 22 iulie. Iată previziunile pentru nativii zodiacului!

În sezonul Racului, căutăm siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Dar ne dorim și păstrarea echilibrului emoțional.

Când Soarele intră într-o zodie, înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere. Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viața, energia, vitalitatea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele se află în casa a doua, asociată banilor și talentelor. După cum știi, Jupiter se află în semnul tău. Deci, o să îți dai seama că apar multe tentații din punct de vedere financiar. Altădată probabil că ai fi fost mai chibzuit, dar acum îți vei permite unele cheltuieli suplimentare, fiindcă apar oportunități, mai ales dacă este vorba să te răsfeți.

Leu/Ascendent în Leu

Unde crezi că este Soarele? Din păcate, în casa a douăsprezecea. Până pe 22 iulie, când va începe sezonul tău, ai o perioadă de hibernare, retragere și regăsire. Poate că totul în jur pare în regulă, dar în interiorul tău nu este chiar așa. Vor apărea chestiuni din trecut de rezolvat. Este necesar să renunți la unele obiceiuri sau la oamenii care nu îți fac bine. O recomandare foarte importantă pentru tine este să prioritizezi somnul și relaxarea.

Horoscop chinezesc IULIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele este în casa a zecea, cea a carierei și a statutului profesional. Acest tranzit aduce multe efecte, dar depinde de tine cum le manifestezi. Ai ocazia să primești vizibilitate la locul de muncă, dar poate fi și din cauza unor boacăne. Poți să îți îmbunătățești relația cu șefii și autoritățile. Vor exista unele momente în care nu vrei să ți se spună ce trebuie făcut. Dacă îți dorești o schimbare profesională, poți face pași în acest sens.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele în casa a opta nu îți aduce energie. Până pe 22 iulie, tot ceea ce ține de resursele tale va fi amenințat. Nu este vorba doar despre banii tăi sau bugetul familiei, ci și despre timp, energie și disponibilitate. Vei fi consumat de relația cu instituțiile financiare. Vei simți o frică de moarte. Recomandarea este să stai departe de indiscreții și să nu dai prea multe detalii despre viața personală.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Până pe 22 iulie, Soarele este în casa a șasea. Îți sufleci mânecile și treci la treabă! La locul de muncă, te vei găsi implicat în multe proiecte. Vei gestiona cu bine stresul, deși va fi crescut. La problemele care vor apărea, găsești soluții rapide. Chiar și când vine vorba de gospodărie, vei fi harnic. Totuși, examinează-ți serios rutina zilnică. Nu neglija sănătatea!

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel