Berbecii trebuie să dea din coate, Fecioarele au niște vorbe de duh. Horoscop 16 octombrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul zilei de 16 octombrie.

Pe 16 octombrie, Venus din Scorpion formează un trigon cu Neptun din Pești, ceea ce ne va provoca să visăm la dragoste. Ne vom imagina scenarii asemănătoare celor din filmele romantice. De asemenea, dragostea ne va inspira astăzi, făcându-ne mai împăciuitori. În plus, pentru cei care lucrează în domeniile artistice sau literare, ziua va fi extraordinară, deoarece creativitatea va fi la cote maxime!

Vibrația zilei de 16 octombrie, Ziua Bivolului de Apă. „Simți că pe umerii tăi stă toată greutatea lumii!”

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna este deja în semnul tău, așa că te afli la linia de start. Abia aștepți să se dea semnalul și să te arunci în ceva: într-o luptă, un scandal sau o ceartă. Nu uita că Luna Plină de mâine este în conjuncție cu Chiron și în careu cu Marte, guvernatorul tău. Dar și în careu cu Pluto. Așadar, s-ar putea să te regăsești în niște situații în care oriunde te-ai întoarce, nu găsești cale liberă. Așa că va trebui să dai din coate serios. Dar acest trigon de azi s-ar putea să îți dea un pic de speranță. 

Taur/Ascendent în Taur

Cu Venus, guvernatoarea ta, în trigon cu Neptun, visezi și îți imaginezi prea mult. Deși acest trigon de azi îți poate oferi flexibilitate și adaptabilitate, tot nu te poate scoate dintr-o tendință foarte conservatoare și foarte rigidă. O persoană dragă iți poate atrage atenția că exagerezi sau că poți face anumite lucruri diferit.

Etalare TAROT octombrie 2024 Lamia. Zodia care nu mai trăiește în iluziile acestei lumi

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astăzi ești prea împăciuitor la locul de muncă. Exact când trebuia să deschizi ochii bine și să îți dai seama de anumite situații, azi lași de la tine. 

Cum ne ajută tranzitul lui Mercur în Scorpion? Contractele verbale sunt foarte importante acum!

Rac/Ascendent în Rac

Unii dintre voi puteți fi mai naivi. Venus este în Casa a cincea, așa că te poate face să crezi pe toată lumea. Dar pentru că ne apropiem de Superluna plină de mâine, ai putea să iei masuri dacă ceva nu funcționează pe plan profesional. 

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Este o perioadă foarte motivantă. Încă nu știi cum, unde, în ce direcție, însă îți cauți un drum. Dar nu trebuie să te frustrezi că nu îl găsești imediat. 

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Ai face bine să îți păstrezi vorbele de duh pentru momentele potrivite. De pildă, atunci când ai o ședință în care se discută lucruri importante, tu să vii cu soluția, cu niște vorbe care să mai descâlcească lucrurile. Ai șansa de a detensiona atmosfera, dar și să-ți vezi interesul. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel