Beneficii multiple pentru Berbec și Gemeni. Supărări pentru Taur, Scorpion și Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale. Jupiter se află în semnul Gemenilor până pe 10 iunie 2025.

De pe 26 mai 2023, planeta oportunităților și a expansiunii vizitează semnul comunicării și al schimbărilor. Ce avem nevoie să știm? Dacă nu lăsăm mintea să ruginească, ne va fi aliatul ce mai de preț. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, adică avem nevoie de schimbarea perspectivelor. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Iată la ce se pot aștepta următoarele zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter tranzitează casa a treia. Și până în iunie 2025, ți se vor deschide multe uși dacă vei învăța, vei fi mai curios și dacă vei călători mai des. Pe lângă locul de muncă pe care îl ai, ai ocazia să îți monetizezi și pasiunile. Totodată, călătoriile le poți face pe distanțe scurte, nu este nevoie să mergi departe. Jupiter îți cere să participi la cât mai multe evenimente. În următorul an, nu vei sta locului.  

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter tocmai ți-a părăsit semnul, unde a fost timp de un an. Ți-a adus multe oportunități, dar și mai multe schimbări. Acum se află într-o casă care pe tine te preocupă foarte mult, anume cea a banilor. Schimbările din plan profesional trebuie să se vadă și în buzunare. Din păcate, stabilitatea financiară îți va lipsi. Ceea ce ai tu nevoie este să îți faci un buget de rezervă. Banii vor veni și vor pleca.

Ce înseamnă dacă te-ai născut cu Mercur în Berbec, Leu sau Săgetător?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter îți tranzitează semnul până în iunie 2025! Gândește-te că nu te-a mai vizitat din 2013 și că va mai dura doisprezece ani până când îl vei avea din nou în semnul tău. Ce îți aduce? O doză suplimentară de încredere și șansă. Dacă vei vedea jumătatea plină a paharului, vei avea doar de câștigat! Acum este momentul să te bucuri de viață. Cu Jupiter în casa a douăsprezecea, probabil că te-ai victimizat foarte mult. Dar acestuia îi plac oamenii care îndrăznesc. Când ai nevoie de ceva, nu trebuie să ceri, ci să cauți. Timp de un an, adună cât mai multe informații și fii dornic de schimbare. Nu uita să îți mărești orizonturile!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter se află în casa a opta. Deși acest tranzit ți-ar putea fi favorabil pe deoparte, pe cealaltă nu este. Multe dintre relațiile tale se vor încheia. Cum anume? Dacă ești căsătorit, iar căsnicia ta se destramă, așteaptă-te la un divorț sau un partaj. Nu îți va fi pe plac! Mai mult decât atât, va trebui să negociezi pentru tot ceea ce îți dorești. Mai ai grijă la un lucru: Multe secrete vor ieși la iveală! Oamenii vor afla lucruri despre tine, dar și tu despre alții.

Luna în zodii. Influența poziției Lunii la naștere asupra relației cu mama

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Timp de un an, îl vei avea pe Marele Benefic în casa a șasea. Dar ție nu îți aduce atât de multe beneficii. În schimb, așteaptă-te la muncă în plus, mai multe responsabilități și cel mai grav, stres.  Nu doar proiectele de la muncă te vor supăra, ci și treburile gospodărești îți vor da bătăi de cap. Casa a șasea are legătură și cu stilul de viață. Prin urmare, cel mai bine ar fi să cauți rutina de îngrijire potrivită pentru tine. Încă un lucru: Ai în vedere și relațiile cu colegii. Nu îți dorești să apară tensiuni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel