Balanțele trebuie să stea în banca lor, iar Scorpionii să nu viseze la cai verzi pe pereți. Horoscop 10 octombrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astrologul Daniela Simulescu ne oferă previziunile!

Astăzi nu avem evenimente astrologice majore, însă ne îndreptăm către unele destul de haotice. De ce spunem acest lucru? Soarele se apropie de un careu cu Marte, ceea ce ne face să ne simțim agitați, iar Pluto își va încheia retrogradarea.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Te irită foarte mult anumite situații de la locul de muncă, ți se par nedrepte, incorecte, dar ai grijă și pentru cine par așa. Dacă așa sunt pentru tine, este normal să acționezi. Dar dacă nu, trebuie să stai în banca ta, mai ales dacă nu ți s-a cerut ajutorul.

Sunt compatibili Berbecii și Balanțele? Opusele se atrag sau se resping!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Ai inspirație și imaginație foarte bogată în această perioadă. Doar că în loc să îți dai seama ce este cu adevărat important în ceea ce îți transmite mintea, tu începi să fabulezi, până când uiți de esențial. Azi, nu trebuie să visezi la cai verzi pe pereți.  

Horoscopul toamnei cu Valeriu Pănoiu pentru Rac, Scorpion, Pești. Zodia care trebuie să meargă la preot

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Este un consum al resurselor puțin cam dăunător pentru tine. Trebuie să fii, de fapt, mai atent la anumite detalii. Dar nu te lăsa speriat degeaba, astfel încât să îți consumi toate resursele de timp, bani, energie.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este o perioadă în care trebuie să păstrezi o anumită atitudine la locul de muncă, să ai o imagine impecabilă, doar că, să zicem, pleci de acasă, unde te-ai certat cu partenerul. Va fi foarte greu ca atunci când ajungi la serviciu, să te descotorosești de ce s-a întâmplat acasă, iar când ajungi acasă, să lași pe preșul din fata ușii problemele de la birou. 

Astrolog Roxana Ivanciu despre ascendent: „Reprezintă modul în care simți totul!”

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Poate să fie o perioadă în care să ți se facă reproșuri. Iar tu o să ai regrete, o să te enervezi, o să te superi. Însă o să uiți de ceea ce ai de făcut cu adevărat. Ai nevoie de activitate și de muncă astăzi, orice ar însemna acest lucru pentru tine, la birou sau în gradină.

Pești/ Ascendent în Pești

Nu neglija sfaturile celorlalți! Este una dintre acele zile în care ești mai deștept dacă înveți din greșelile altora, nu din cele proprii. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel