Balanțele bat pasul pe loc, Capricornii trebuie să-și vadă interesul. Horoscop 21 octombrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic 21 octombrie. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile!

O săptămână destul de tensionată începe din punct de vedere astrologic. Motivul? Ne apropiem de un careu între Soare și Pluto. De fapt, acesta este ultimul careu pe care Soarele îl va forma cu Pluto aflat în Capricorn. Pluto va părăsi definitiv Capricornul luna viitoare, astfel că următorul careu cu Soarele va avea loc abia peste aproximativ 250 de ani!

Acest careu poate genera multe tensiuni și conflicte de putere. Vom avea tendința de a încerca să influențăm acțiunile celorlalți conform propriilor dorințe. Deși aceștia ar putea avea idei mai bune, le blocăm implementarea din teama de a pierde controlul.

Taurii se luptă cu propria minte, iar Leii au ocazia să zică ce au pe suflet. Horoscop 21 octombrie

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele se află în semnul tău pentru câteva zile. Curând, va intra în semnul Scorpionului. Ești pe ultima sută de metri într-un proiect. Careul Soarelui cu Pluto te poate face să dai un pas în spate, din păcate. În loc să avansezi, stai pe loc. Dar nu face asta pentru că nu ai încredere în tine. Trebuie să îți dai seama ce contează cu adevărat. Ce spun unii și alții sau ce îți dorești tu?

Vibrația zilei de 21 octombrie, ziua Calului de Pământ. Este una dintre cele mai energice zile ale lunii!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Foarte multă oboseală la tine. Cu toate aspectele de pe cer în această perioadă, până pe data de 23 octombrie, când Soarele intră în semnul tău, ești epuizat, copleșit. Dar trebuie să ai mai mare grijă de tine. Fă tot posibilul să te relaxezi, să te mai odihnești în aceste zile, ca să îți poți reîncărca bateriile. Ai nevoie de spațiu, de lucruri calitative, de timp pentru tine și de odihnă. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru că Venus a intrat în semnul tău, aproape că nici nu mai contează restul aspectelor. Să nu uiți ceva: lui Venus îi plac oamenii încrezători, oamenii care se ocupă cu ce le place lor. Dar și pe cei care pun pe primul loc viața personală, nu doar cea profesională. Fă tot posibilul ca în perioada următoare să te bucuri de propria persoană. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Careul dintre Soare și Pluto te afectează pe plan profesional. Probabil că discuțiile cu unii dintre șefi nu îți convin, fie că te roagă să faci lucruri în care nu crezi sau altele pe care tu nu le consideri potrivite. Dar trebuie să realizezi că nu ai ce să faci în această situație. Nu te supăra, ci doar trebuie să îți vezi interesul. 

Horoscopul banilor 21-27 octombrie cu Remus Ionescu. Berbecii își planifică viitorul, iar Scorpionii recuperează datorii

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Trebuie să ai foarte mare grijă la drumurile pe care le faci, la chestiunile administrative. De asemenea, încearcă să nu te lași deloc păcălit azi de oameni care par să aibă vorbele la ei. 

Mitologia zodiei Vărsător: o legendă despre trecerea la nemurire

Pești/ Ascendent în Pești

Este o perioadă în care buzunarele tale s-ar putea să se mai golească. Deși nu poți controla asta, ai face bine să negociezi pentru absolut orice sau să cauți cele mai bune oferte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel