Balanța în 2025: un spirit rebel și multă încredere în sine

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop 2025. Balanțele fac față diferit provocările care urmează!

Pentru început, să vedem ce ți-a adus anul 2024. Pe 29 iunie, Lilith a intrat în semnul tău. Până în martie 2025, îți va aduce provocări serioase. Aceasta te provoacă să fii mai indepedent, nonconformist și să te detașezi de cerințele societății. Ai ocazia să devii mai rebel, ceea ce te va surprinde și pe tine. 

Pe 26 mai, Jupiter a intrat în casa a noua. Acest tranzit îți dă apă la moară. Până pe 10 iunie 2025, vei dovedi că ai încredere în tine și în ceea ce știi. Un lucru bun este că nu vei mai avea nevoie de validarea celorlalți. Cei care călătoresc, încep o nouă școală sau doresc să se mute într-o altă țară sunt favorizați. 

Retrogradarea lui Saturn în casa a șasea ți-a adus provocări la serviciu și în ceea ce privește sănătatea. 

Iar acum, să trecem la noile capitole care vor urma pentru tine aduse de anul 2025.

Anul 2025 îți pregătește două retrogradări foarte importante. Chiar de la 1 ianuarie, Marte va fi retrograd în casa a zecea a carierei. Mulți dintre voi va trebui să vă regândiți strategia profesională. Este posibil să apară conflicte cu superiorii sau momente în care realizezi că ai anumite limite. Aceste situații te pot pune pe gânduri. Poate fi nevoie să schimbi domeniul în care lucrezi, locul de muncă sau să faci un pas înainte în carieră. 

Însă, acest proces va fi dificil și plin de provocări. Când un an începe cu Marte retrograd în casa a zecea, restul lunilor pot aduce tensiuni. Marte te impulsionează să acționezi rapid și să ieși din zona de confort. Va fi necesar să ai inițiativă, să nu mai aștepți momentul ideal pentru ca lucrurile să se întâmple.

CINCI zodii primesc mingi de foc de la astre! Ce trebuie să învețe până în 2025?

Nu doar Marte retrogradează, ci și Venus, guvernatoarea ta, care face asta din casa a șaptea în casa a șasea. Așadar, influențează atât viața profesională, cât și relațională. Trebuie să fii foarte atent cu persoanele cu care colaborezi, fie că este vorba despre parteneri, fie despre colegii de muncă. În anul următor, este esențial să devii mai obiectiv și să nu amesteci relațiile personale cu cele de la locul de muncă.

Retrogradarea lui Venus în casa a șaptea începe pe 2 martie. Pe plan relațional, lucrurile nu decurg așa cum ți-ai dorit. Dacă ai luat decizii greșite în trecut, va trebui să le corectezi acum.

Pe 12 aprilie, retrogradarea lui Venus se va încheia în casa a șasea. În ceea ce privește cariera, te vei confrunta atât cu probleme, cât și cu soluții.

Pe 10 iunie, Jupiter intră în casa a zecea, ceea ce aduce numeroase oportunități profesionale. Este posibil ca, brusc, relațiile cu superiorii să se îmbunătățească sau să găsești locul de muncă mult visat. Totuși, este important să te pregătești din timp, să înveți și să rămâi calm.

În 2025, conform Danielei Simulescu, va trebui să îți clarifici prioritățile și să dai dovadă de maturitate. Între 25 martie și 1 septembrie, Saturn va intra în casa a șaptea, ceea ce nu îți va aduce cele mai mari șanse pe plan relațional. Până atunci, ar fi bine să îți canalizezi energia în carieră.

Ce aduce luna noiembrie pentru Balanță? „Ai nevoie să fii motivat iarăși de ceva!”

Să vedem ce ne spune Patrick Arundell, astrolog internațional, despre cum va arăta anul 2025 pentru tine. „Chiar la începutul anului, se manifestă o energie de fundal care influențează următoarele 12 luni. De asemenea, vom avea multă activitate în sectorul de succes anul acesta. Acest lucru începe cu Marte, dar pe 9 iunie, Jupiter va ajunge în acest sector, ceea ce va avea un impact major asupra perspectivelor tale pentru anul acesta. Pe 11 ianuarie, se va schimba axa nodurilor. Din 2012, dedicarea și angajamentul tău au fost impresionante, dar ce rezultat a avut acest lucru, mai ales cu influența destul de rece a lui Saturn din ultimii doi ani? Noua axă a Nodurilor, cu Nodul Nord în Pești, îți va oferi mai multă claritate anul acesta, cu siguranță. Pe măsură ce intrăm în primăvară, va exista multă activitate în sectorul tău de relații. Pot să spun aproape că relațiile, fie ele personale sau profesionale, vor juca un rol uriaș în povestea ta din acest an.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel