Axa destin-karma pentru Taur/Ascendent în Taur. „Nu mai da vina pe alții și axează-te pe TINE!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în luna ianuarie a anului 2025. Vezi previziunile complete pentru Taur și cei cu ascendent în acest semn!

În iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de la Axa Taur-Scorpion la cea dintre Berbec-Balanță. Această mișcare se referă la mișcarea medie a Nodurilor Lunare, nu la cea reală. Persoanele cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cele responsabile, până la începutul lunii ianuarie a anului următor. În timp ce Balanța caută echilibru, Nodul Sud aduce des contrariul, ceea ce poate aduce posibile dezechilibre.

Previziuni complete pentru Taur și cei cu Ascendent în Taur

Această configurație astrală, cu Nodul Sud în Casa a 6-a și Nodul Nord în Casa a 12-a, aduce influențe semnificative asupra domeniilor muncii și sănătății, care vor dura până la început de 2025.

Este adevărat că în trecut, Casa a 6-a era asociată cu conceptul de "casa sclaviei", însă în 2024 discutăm mai mult despre alte aspecte. Acestea includ managementul stresului, munca fizică și mentală, relațiile cu colegii, modul în care interacționăm cu subordonații, hărnicia, îndeplinirea treburilor gospodărești și menținerea sănătății de zi cu zi. Astfel, această casă devine un spațiu de auto-îngrijire și dezvoltare personală, în care ne concentrăm pe echilibrul între viața profesională și cea personală.

Casa a XII-a a fost și ea percepută într-o notă negativă, însă în realitate nu este deloc o casă "rea". Mai degrabă, aceasta servește drept un loc în care aspectele nevăzute ale vieții ies la iveală. Fiind guvernată de Pești, această casă influențează sfera imaginației, a creativității, a artelor, a filmului, a dansului, a poeziei, a jurnalelor personale, a subconștientului, a secretelor și a misterelor. Este o zonă în care avem o legătură mai profundă cu latura noastră interioară și spirituală, unde putem descoperi lucruri noi despre noi înșine și despre lumea din jurul nostru.

Deci, Casa a 6-a pune accentul pe aspecte precum excesul de zel, rutina, muncă intensă și obiceiuri neobișnuite sau exagerate, care pot aduce dezechilibre serioase. Acestea pot afecta atât viața profesională, cât și sănătatea. Fiind sub influența arhetipului Balanței, cei născuți în Taur sau cu ascendent în Taur pot resimți presiunea de a fi agreabili pentru ceilalți, iar asta poate duce la frustrări de ordin personal.

Cu Nodul Nord în Casa a 12-a, este recomandat să se facă introspecție și să se reducă stresul zilnic, treptat și în mod conștient. Este esențial să renunți la tendința de a atribui vina altora și să te concentrezi asupra propriei bunăstări. Acest proces te poate ajuta în următorii ani, așa că ai mare grijă la asta.

Investirea în "curățenia interioară" și timpul petrecut cu sinele sunt aspecte extrem de importante pentru a evita consecințele negative asupra sănătății și a stării mentale.

Orientarea către Nodul Nord din Casa a 12-a și renunțarea la presiunea de a mulțumi pe toată lumea (fiind conștient că este imposibil), poate contribui la îmbunătățirea echilibrului interior. De asta trebuie să te ocupi în toată această perioadă.

Îți recomandăm să citești și acest articol: Axa destin-karma pentru Pești/Ascendent în Pești. „O să fii la extreme, așa că ai nevoie de SOLUȚII!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel