Axa destin-karma pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător. „Învață să găsești mai multă fericire în viață!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Săgetător și cei cu ascendent în acest semn de foc.

În cursul anului trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au efectuat tranziția de la Axa Taur-Scorpion la Axa Berbec-Balanță. Este important să precizăm că vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor Lunare, nu despre cea reală.

Persoanele cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt acum în centrul atenției până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Pentru Balanță, care caută mereu echilibrul, Nodul Sud aduce provocări în acest sens. Astfel, pot apărea unele dezechilibre.

Trecerea Nodului Sud în Scorpion în decembrie 2021 ne-a expus la lupte intense pentru supraviețuire. Acum, odată cu Nodul Sud în Balanță, suntem invitați să găsim echilibrul în relațiile noastre, după ce ne-am consolidat identitatea personală.

Horoscop 2024 Săgetător

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Până în 2025, Nodul Sud în Casa a 11-a sugerează că poți simți uneori o tensiune în relațiile cu cei din jur sau, dimpotrivă, să te implici mai profund în comunitatea ta. Nodul Nord în Casa a 5-a semnifică o schimbare de focus către propriile plăceri și satisfacții personale, deși asta poate semnifica să renunți, poate, la distracțiile obișnuite sau la ieșirile în oraș.

Despre ce ne vorbește Casa a unsprezecea? Este numită casa viitorului și a prietenei. Există mai multe modalități de a interpreta această casă. Aici găsim iubirea de la alții. Dacă a cincea casă vorbește despre iubirea pe care ne-o oferim, în a unsprezecea casă discutăm despre colectiv, prieteni, comunitate, anturaj sau echipe. Aici găsim și dorințele sau planurile noastre pentru viitorul apropiat. Ne spune despre cât de populari suntem și cât de vizibili. Vorbim și despre roade, venituri, câștiguri, internet, tehnologie, inovații, digitalizare.

Aceste aspecte te pot îndemna să iei în considerare opțiuni noi, cum ar fi să faci un copil sau să te dedici mai mult timpului petrecut cu copiii dacă ai deja. Poate apărea și o nouă pasiune, chiar dacă nu este pe placul tuturor din jur. Important este să te concentrezi pe propria ta fericire și să nu îți pese prea mult de părerile celorlalți.

Casa a 5-a indică și oportunități de vindecare a rănilor emoționale din trecut, fie cu ajutorul personal, fie cu suportul specialiștilor. Învață să te iubești mai mult și să cauți compania celor care te sprijină în acest demers.

Până la începutul anului viitor, explorează cum poți aduce mai multă fericire în viața ta personală și cum aceasta poate influența modul în care te relaționezi cu ceilalți și cu prietenii tăi.

Lucruri importante pe care le învățăm de la Săgetători

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel