Axa destin-karma pentru Rac/Ascendent în Rac. „Oricât ai vrea să le faci pe plac tuturor, nu vei reuși!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Rac și cei cu ascendent în acest semn de apă.

Anul trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire din decembrie 2021. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim echilibrul în relațiile noastre, dar doar după ce ne consolidăm identitatea proprie.

Ce aduce Jupiter pentru Rac/Ascendent în Rac

Previziuni complete pentru Rac și cei cu Ascendent în Rac

Nodul Sud este în Casa a 4-a, casa familiei și a rudelor. Este o casă cardinală și cuspida sa este Fundul Cerului. 

Până la a discuta despre familie, casă, părinți, trebuie să ne referim la ce ne face pe noi să ne simțim stabili. Ce anume ne oferă stabilitate. Când ne gândim la casa a patra, ne vine întotdeauna imaginea acasă-ul interior. Al sufletului. Al echilibrului emoțional. Liniștea aceea pe care o ai când închizi ochii.

Aici, în zona de familie, vor apărea dezechilibre semnificative. Relațiile cu rudele, frații, verișorii și părinții vor fi afectate, iar tu vei resimți puternic aceste schimbări. Încercând să le faci pe plac tuturor, te vei sacrifica enorm.

Nodul Nord din Casa a 10-a îți spune că rolul tău în societate nu este să te frângi pentru a mulțumi pe toată lumea din familie. Trebuie să înveți să îți stabilești un rol și să devii o autoritate, în special pe plan profesional.

Casa a zecea, cunoscută și sub denumirea de Mijlocul Cerului, oferă claritate asupra carierei tale. Condusă de semnul Capricornului, această casă guvernează structurile, imaginea publică, premiile, realizările și autoritatea.

Nu este nevoie să fii pe placul tuturor. Poate vei descoperi că tu însuți nu te apreciezi suficient. Oricât te-ai strădui să îi mulțumești pe toți în plan familial până în 2025, nu vei reuși. Îndreptându-te către carieră, vei acorda mai puțină importanță problemelor de acasă.

Această schimbare a Nodurilor Lunare, care se petrece pe semnele cardinale, va avea un impact semnificativ asupra ta.

Axa destin-karma pentru Berbec/Ascendent în Berbec. „Vei avea un dezechilibru serios pe parte relațională!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel