Axa destin-karma pentru Leu/Ascendent în Leu. „Nu o să mai ai soluții la orice problemă!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma sunt pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Leu și cei cu ascendent în acest semn de foc.

Anul trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire din decembrie 2021. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim echilibrul în relațiile noastre, dar doar după ce ne consolidăm identitatea proprie.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Leu/Ascendent în Leu

Previziuni complete pentru Leu și cei cu Ascendent în Leu

La tine, nativ Leu, Nodul Sud se află în Casa a 3-a, iar Nodul Nord în Casa a 9-a.

Casa a 3-a guvernează toate formele de comunicare, inclusiv vorbirea, gândirea și utilizarea gadgeturilor (telefoane mobile, mesagerie instant etc.). De asemenea, acoperă relațiile cu frații, vecinii, călătoriile locale, bibliotecile, școlile, profesorii și activitățile comunitare.

Casa a 9-a se referă la călătorii, expansiune, inspirație și filozofie, accentuând evoluția personală. Reprezintă atât călătoriile fizice, cât și cele metaforice.

În acest context, nu vei mai fi singurul care vorbește sau care are răspunsuri pentru orice situație. Nu vei mai avea soluții pentru toate problemele.

Cu Nodul Nord în Casa a 9-a, în loc să te concentrezi pe drepturi și supărări, vei începe să te gândești cum să îți extinzi cunoștințele, poate chiar prin începerea unei noi școli. Acest Nod Nord te învață că sunt oameni care cunosc lucrurile mai bine decât tine și că nu este suficient doar să citești o carte pentru a-i depăși.

Horoscop internațional. Previziuni pentru Capricorn, Vărsător, Pești până în 2026

Până în anul 2025, învățarea și educația abstractă devin foarte importante pentru tine, nu doar la nivel practic.

Reține următorul lucru: nu poți deveni specialist într-un domeniu dacă abordezi lucrurile superficial.

Cu Nodul Sud în Casa a 3-a, pot apărea multe evenimente legate de oamenii apropiați, cum ar fi vecinii, rudele sau prietenii, creând un dezechilibru în aceste relații.

Nodul Nord în Casa a 9-a te îndeamnă să studiezi, să călătorești și să devii mai spiritual.

Poți să ai în vedere și următorul articol: Zodia care se scaldă în apele tulburi ale destinului. Daniela Simulescu: Lasă-i pe alții să se descurce! - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel