Axa destin-karma pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni „Schimbă-te! Nu se învârte totul în jurul tău!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Gemeni și cei cu ascendent în acest semn de aer!

Pe 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Ce aduce Marte pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni. Este momentul să te retragi!

Previziuni complete pentru Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni

La acești nativi, Nodul Sud se află în Casa a 5-a, ceea ce poate indica o tendință de a manifesta un comportament mai egoist sau egocentric.

Pe de altă parte, Nodul Nord se găsește în Casa a 11-a, sugerând că acești nativi ar trebui să evite să se concentreze exclusiv pe propriile interese și să caute conexiuni cu oameni care împărtășesc aceleași aspirații.

Casa a cincea ne învață cum să fim fericiți, cum să ne exprimăm și cum să cerem atenția. Și cel mai important, ne învață să ne iubim și să le arătăm celorlalți cum să ne iubească. De multe ori, această casă este denumită casa copilăriei. În primii ani de viață, ar trebui să ni se arate ce înseamnă aprecierea și cum putem obține această apreciere din partea celorlalți.

Casa a unsprezecea reprezintă, în primul rând, opusul Casei a cincea. Dacă în Casa a cincea găsim iubirea pe care ne-o oferim, în Casa a unsprezecea găsim iubirea pe care o primim de la alții. Aici este vorba despre conexiunea cu comunitatea, colectivul, grupurile, prietenii, cercul social, echipele, organizațiile și triburile.

Cu alte cuvinte, trebuie să realizezi că nu ești centrul universului și că nu totul se învârte în jurul tău.

Mulți dintre acești nativi pot întâmpina dificultăți legate de copii sau pot avea probleme complicate cu cei mici. De exemplu, cei care doresc un copil ar putea vedea că lucrurile nu se desfășoară atât de rapid pe cât și-ar dori.

Dacă au deja copii și se gândesc la divorț, această poziționare a Nodurilor poate aduce tensiuni suplimentare pentru nativii Gemeni.

Nodul Nord în Casa a 11-a îi îndeamnă pe Gemeni să își facă planuri pentru viitor și să acționeze imediat. Aceasta încurajează schimbarea și renunțarea la stagnare, sugerând implicarea în comunități, grupuri sau forumuri pentru a învăța și a interacționa cu alții.

Ești încurajat să te deschizi către oameni, să creezi prietenii și să înțelegi că nu trebuie să te concentrezi doar pe tine însuți. Atenția ta trebuie să fie împărțită. Gândește-te că există și alți oameni în jurul tău care merită să le acorzi importanță.

Axa destin-karma pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară „Poți simți că ești în pragul disperării! Cere sfaturi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel