Axa destin-karma pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară „Poți simți că ești în pragul disperării! Cere sfaturi!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Descoperă previziunile complete pentru Fecioară și cei cu ascendent în acest semn de pământ.

Anul trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Ce aduce Marte pentru Fecioară. Dor de ducă și ambiție

Previziuni complete pentru Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară

La voi, Nodul Sud se află în Casa a 2-a, iar Nodul Nord în Casa a 8-a. Aceasta configurație poate aduce numeroase dezechilibre financiare.

Să ne aducem aminte puțin despre case.

Casa a doua este legată de sfera financiară și a resurselor materiale. Aici se reflectă modul în care nativul administrează propriile sale resurse, valorile personale și abilitatea de a-și câștiga veniturile. De asemenea, această casă dezvăluie modalitatea în care persoana își obține veniturile și relația sa cu bunurile materiale. Este, de asemenea, legată de proprietăți, bunuri imobiliare și alte active tangibile. Evidențiază talentele, potențialul și valoarea individuală. 

În Casa a opta găsim resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele, pensia alimentară. Pe urmă discutăm despre sexualitate, intimitate și fanteziile noastre cele mai puternice. Schimburile de energie. Tabuurile. Conexiunile profunde.

Ce înseamnă asta? Vei dori să ai mai mulți bani și ești tentat să te orientezi către împrumuturi. Ai impresia că înțelegi perfect cum să gestionezi finanțele. Totuși, realitatea s-ar putea să fie alta.

Toate fluctuațiile financiare prin care vei trece te vor învăța să te îndrepți spre Nodul Nord din Casa a 8-a. Acesta îți sugerează să ceri sfaturi financiare de la alții. Educă-te financiar și discută cu specialiști în domeniu.

S-ar putea să simți că vei rămâne fără bani și că ești în pragul disperării. În astfel de momente, este mai bine să ceri ajutorul cuiva de încredere decât să te îndatorezi sau să recurgi la soluții extreme. Învață să gestionezi mai bine resursele proprii. Cu Nodul Sud în Casa a 2-a, poți avea mulți bani sau deloc, ceea ce poate crea o teamă constantă.

Nodul Sud în Casa a 2-a influențează și relația ta cu mâncarea. Până în 2025, vei avea tendința să excluzi multe alimente din dieta ta, dar ai grijă să nu-i dăunezi sănătății. Orice dezechilibru legat de bani sau alimentație te poate destabiliza. Evită excesele și extremele pentru a te menține în echilibru.

Chiron în Fecioară în harta natală sau rana perfecțiunii. Trebuie să-ți cunoști valoarea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel