Axa destin-karma pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Vei trece prin evenimente extreme legate de carieră.”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma sunt pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Capricorn și cei cu ascendent în acest semn de pământ.

Anul trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire din decembrie 2021. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim echilibrul în relațiile noastre, dar doar după ce ne consolidăm identitatea proprie.

Horoscop 2024 Capricorn

Previziuni complete pentru Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn

La tine, Nodul Sud se află în Casa a 10-a, cea asociată cu cariera și statutul profesional. Această casă mai este cunoscută și sub numele de Mijlocul Cerului, locul care îți dezvăluie scopul ideal, cariera și destinul.

Se pare că până anul viitor în ianuarie, tu o să acorzi o importanță deosebită acestor domenii din viața ta.

În același timp, Nodul Nord se află în Casa a 4-a, concentrându-se pe aspecte precum familie, confort, gospodărie și refugiu interior.

Până la începutul anului 2025, se preconizează că vei experimenta evenimente semnificative legate de Casa a 10-a. Indiferent dacă vizezi avansarea în carieră sau o schimbare de direcție, schimbările sunt iminente. Având Nodul Sud în această casă, fie în harta natală sau în tranzit, ar fi indicat să acorzi atenție și casei opuse, pentru a obține echilibrul necesar, fără a neglija responsabilitățile profesionale.

Nodul Nord în Casa a 4-a sugerează că ar fi benefic să-ți creezi un spațiu personal în casă, fie că este vorba despre o cameră dedicată sau despre sentimentul de apartenență la o comunitate sau familie. Este important să acorzi mai multă atenție aspectelor legate de casă și familie până în 2025, în paralel cu preocupările tale profesionale. Acest echilibru, deși poate părea paradoxal la prima vedere, poate aduce beneficii semnificative și poate ajuta la restabilirea controlului asupra vieții tale.

Astfel, nu este vorba doar despre aspecte profesionale neplăcute, ci despre găsirea unui echilibru pentru a gestiona mai bine toate aspectele vieții tale.

Ce aduce Jupiter pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel