Axa destin-karma pentru Berbec/Ascendent în Berbec. „Vei avea un dezechilibru serios pe parte relațională!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Berbec și cei cu ascendent în acest prim semn din zodiac!

Să facem un scurt rezumat!

Anul trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Previziuni complete pentru Berbec și cei cu Ascendent în Berbec

Așadar, Nodul Sud este plasat la tine în Casa a 7-a a astrogramei, cea care se concentrează îndeosebi pe sfera relațiilor. Astfel, relația devine un aspect de bază pentru tine până în 2025. Tu vei fi cel care va analiza cu atenție comportamentul și acțiunile partenerului de viață. O să faci asta obsesiv, în detaliu. Cu toate acestea, trebuie să știi că această concentrare excesivă asupra relației îți va afecta toate parteneriatele, fie că sunt ele de natură afectivă sau profesională.

De asemenea, Nodul Nord te avertizează că relația ta nu va evolua pozitiv până când nu-ți îndrepți atenția asupra propriei tale persoane. Este extrem de important să faci asta.

Tendința ta de a te concentra pe ceilalți și de a-i consulta în privința deciziilor tale generează un dezechilibru. Este important să reții că sfaturile lor nu sunt întotdeauna cele corecte, așa că mai ține cont și de ceea ce crezi și îți dorești TU.

Cu Nodul Sud în Casa a 7-a, mai ales în contextul acestui tranzit, ascultarea părerilor celorlalți nu îți va aduce prea multe beneficii. Chiar dacă este tentant să ceri sfaturi, ar trebui să fii conștient că asta nu este o soluție eficientă. Până în 2025, se prefigurează un dezechilibru în zona relațională a vieții tale. Este important să nu cazi în capcana gândirii negative, ci să-ți amintești că ai liberul arbitru asupra propriei tale vieți.

Evită să te fixezi pe ideea că relațiile tale nu funcționează. În schimb, concentrează-te asupra propriei tale dezvoltări. Este foarte important să-ți clarifici valorile, principiile și modul în care te implici într-o relație. Dacă nu știi cine ești atunci când intri într-o legătură afectivă, aceasta nu va avea șanse de reușită.

Până în 2025, astfel de situații pot continua să apară.

Aceste aspecte dezechilibrate nu trebuie să fie motive de frustrare față de ceilalți, ci mai degrabă să te determine să reflectezi. Este esențial să știi ce îți dorești de la viață, să-ți cunoști identitatea și să stabilești clar obiectivele pe care le ai.

Îți recomandăm să citești și acest articol: Horoscop internațional IUNIE 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel