Axa destin-karma pentru Balanță/Ascendent în Balanță. „Nu mai știi cine ești!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Destinul și Karma se află pe Axa Berbec-Balanță, până în ianuarie 2025. Vezi previziunile complete pentru Balanță și cei cu ascendent în acest semn de aer.

Anul trecut, pe 12 iulie, Nodurile Lunare au migrat de pe Axa Taur-Scorpion pe cea dintre Berbec-Balanță. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Cei cu semne cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care au ștafeta până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Daca Balanță este în căutare de echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul. Așa că pot apărea niște dezechilibre.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire din decembrie 2021. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim echilibrul în relațiile noastre, dar doar după ce ne consolidăm identitatea proprie.

Ce aduce Marte pentru Balanță/Ascendent în Balanță. Compromisuri și disensiuni în cuplu

Previziuni complete pentru Balanță și cei cu Ascendent în Balanță

Pare că vorbim despre un moment în viață în care trebuie să te concentrezi asupra echilibrului și comunicării eficiente cu cei din jur.

Cu Nodul Nord în Casa I așa cum este la tine, se pune accentul pe sănătate și identitate. De fapt, nu mai știi cine ești, vrei ca toată atenția să fie îndreptată asupra ta. 

Mai mult, există o nevoie de a te conecta mai bine cu ceilalți și de a căuta consultanță înainte de a lua decizii importante. Consultarea cu partenerul, părinții sau profesioniștii în diverse domenii este recomandată pentru a găsi un echilibru între propriile dorințe și necesitățile celor din jur.

În ceea ce privește sănătatea, este foarte indicat sa consulți un medic în loc să cauți informații pe internet sau să încerci tratamente neavizate. În plus, este important să fii deschis să primești ajutor și sfaturi de la ceilalți, și să găsești un echilibru între dorințele tale și sugestiile celor din jur.

Ascultarea atentă a propriei tale voci și a celor din jur poate ajuta la luarea unei decizii înțelepte, având în vedere atât sănătatea, cât și alte aspecte ale vieții tale.

Poți să vezi și: Horoscop chinezesc 2024. Previziuni pentru Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț, valabile până pe 6 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel