Atenționări de ultimă oră pentru PATRU zodii. „Vor apărea momente de frustrare maximă!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până pe 15 noiembrie, Saturn va fi retrograd în Pești. În ce domenii trebuie să fie atente următoarele patru zodii?

Cine este Saturn? Această planetă simbolizează timpul, disciplina, construcția, reziliența și, cel mai important, maturizarea. În astrologie, este cunoscut și sub numele de Marele Malefic sau Lordul Karmei.

Din martie 2023, Saturn se află în zodia Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Arhetipul Peștilor reprezintă boemul, visul, haosul, confuzia, inspirația și aspectul divin. De pe 29 iunie, Saturn este retrograd în Pești, unde va rămâne până pe 15 noiembrie.

Însă, atunci când planeta timpului intră în retrogradare în acest semn, va impune limite și va separa totul. Ne va obliga să confruntăm realitatea de care încercăm să fugim. Deși arhetipul Peștilor tinde să evite confruntarea, va trebui să ne adaptăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Vom învăța că visele sunt valoroase, dar trebuie să fie acceptate la momente potrivite.

Cu ce lecții se vor confrunta următoarele patru semne din zodiac?

Rac/Ascendent în Rac

Saturn, guvernatorul casei a șaptea, este retrograd în casa a noua. Ce implicații are aceasta? Partenerul tău va traversa evenimente semnificative, iar tu vei resimți din plin influența stării sale. Cu Saturn retrograd în casa a noua, te confrunți cu blocaje, limitări și lecții importante. Aceste provocări se referă în special la planuri precum călătoriile, mutările sau continuarea unei forme de învățământ. De asemenea, nu este un moment favorabil pentru cei care doresc să se întoarcă în țară.

Ce facem cu lecțiile învățate de la eclipsă? Astrolog internațional: „Creăm mai multă justiție pentru viitor!”

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn retrogradează în casa a șaptea, care este legată îndeosebi de parteneriate și relațiile. Prin urmare, ești printre cei mai afectați de acest tranzit. În cadrul relației, vei trece foarte des printr-o stare de plictiseală. Când monotonia se instalează, ne irităm mereu din cauza unor detalii minore legate de partener. Răbdarea ta se va diminua vizibil, iar conflictele vor apărea din motive superficiale, mai degrabă decât din cauze serioase. Pentru a aborda ceea ce contează cu adevărat în relația ta, să știi că uneori este bine să apară și momente de frustrare.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Unde este retrograd Saturn până pe 15 noiembrie? În casa a cincea, care se ocupă de iubire și stimă de sine. Până pe această dată, va trebui să înveți că nu depinzi de dragostea și părerea celor din jur. Este cel mai important să înveți să te iubești pe tine însuți mult mai mult. Totuși, acest proces nu va fi simplu, ci va implica trecerea prin momente dificile și o atitudine mai exigentă față de viață. Saturn îți va limita bucuriile și vei resimți des un sentiment de gol interior.

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Pești/Ascendent în Pești

Saturn se află în semnul tău, și retrograd, ceea ce te transformă în protagonistul acestei retrogradări. Saturn are capacitatea de a îmbătrâni tinerii și de a întineri persoanele mai în vârstă, după cum ne amintea astrologul Daniela Simulescu. Ce aduce această retrogradare pentru tine? Vei fi nevoit să faci față problemelor de sănătate, dar fără să le mai amâni. Dacă ai încercat diverse remedii până acum, este timpul să te încrezi în ajutorul specialiștilor. De asemenea, vei trece printr-o maturizare rapidă, avansând în câteva luni cât ai fi făcut într-un an. Saturn va aduce multă muncă în viața ta. La locul de muncă, pot apărea noi proiecte pe lângă cele existente, iar la școală și în familie, s-ar putea să te confrunți cu unele dificultăți.

Pasiune și pragmatism! Trigonul dintre Venus și Saturn ne îndrumă spre relații puternice și decizii financiare durabile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel