Astrologul Tanya Toho Păduraru despre energiile lunii iunie: „Unele zodii pot face bani dacă țin pasul cu tendințele!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Canal YouTube @tvrmoldova4729
Sursă foto: Canal YouTube @tvrmoldova4729

Tanya Toho Păduraru, astrolog și numerolog, a fost invitată la TVR Moldova pentru a aduce previziunile lunii iunie. Iată ce ne spune!

Cu ajutorul energiei planetei Marte, până la mijlocul lui iulie, putem da startul unui lucru. Nu o să ne pice lucrurile din cer, dar Marte este o planetă agresivă și cea a războiului.  Avem nevoie de toleranță și de un plan sistematizat. De la jumătatea lunii iunie, lucrurile încep să meargă foarte bine.

Vorbim despre energia copilului, când este entuziasmat și își dorește să pună bazele unui proiect. Își desface aripile și se pornește.

În unele momente avem un exces de zel, după aceea începem să lenevim. „Dacă ne ținem de planul acesta și începem să punem bazele a ceva, atunci va fi foarte bine.”, spune astrologul.

Luna iunie este cea a Geamănului. Pe ce pune acesta preț? Pe comunicare și pe conexiuni. Vom avea tendința să ne căutăm prieteni sau oameni cu aceeași ideologie.

Pe 20 iunie, vom avea Solstițiul de Vară. Este cea mai promițătoare zi a anului. De pe data de 18 până pe 20, sunt zile cu maximă forță. Ce trebuie să faci? Mergi în natură și conectează-te cu aceste energii. Îți poți alege și locul de muncă în aceste zile, dacă ești proaspăt absolvent.

Zodia care va avea un destin IMPLACABIL. "Ajunge, nu mai pot să continui la fel, o iau pe altă cale.”

Care sunt cele mai norocoase zodii ale lunii iunie?

Cei mai favorizați din lună vor fi Gemenii și Fecioarele, dar și cei cu Ascendent în aceste zodii. Acești nativi pot simți ascensiunea în această lună. Dacă așteptați ca ceva să dea roade, probabil că momentul se apropie. Este o perioadă ideală să ieșiți în față. Puneți mai mult preț pe imagine.

Altă zodie bine aspectată este Leul. Voi sunteți „oamenii Soarelui”, după cum spune astrologul. Deci este și luna voastră. Recomandarea pentru voi este să puneți mai mult preț pe rolul social. Dacă aveți proiecte profesionale, în luna aceasta este cazul să străluciți.

Mai vorbim și despre Balanță, cât și de Taur. Vă puteți îmbogăți. Nu se va întâmpla peste noapte, dar astrele vă surâd când vine vorba de niște buzunare mai pline.

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Racii au nevoie să facă ceva sufletește. Este necesar să vă înțelegeți nevoile pur emoționale. Din punct de vedere psihologic, aveți nevoie de echilibru.

Ce recomandări generale are astrologul pentru prima lună a verii?

Avem nevoie să atragem echilibru sufletesc. Va fi nevoie să punem accentul pe starea noastră. Semnele de foc și de pământ trebuie să țină pasul cu tendințele. Astfel vor face bani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel