Astrologii internaționali despre Pluto în Capricorn: „Trecem de la sentimentul de neputință la cel de putere!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pluto a revenit în semnul Capricornului! Ce ne spun astrologii internaționali despre fază finală a acestui tranzit?

Astăzi, pe 2 septembrie, Pluto se întoarce în Capricorn, retrograd, unde va rămâne până pe data de 19 noiembrie, când va intra în Vărsător și unde va rămâne până în 2044! 

Iată ce ne spun astrologii internaționali!

Iată ce ne spune Betsy Gutting!

„Pluto la sfârșitul erei sale în Capricorn marchează o absolvire la nivel de suflet. Aceasta este vestea bună. Mulți dintre voi, dacă nu ați făcut-o deja, veți experimenta o eliberare, o rezolvare a unor situații foarte provocatoare, poate, pe care le-ați trăit în timpul lui Pluto în Capricorn și s-ar putea 
Pluto este planeta schimbărilor permanente. Atunci când activează una dintre planetele sau punctele din harta ta natală, și unii dintre voi poate ați avut mai multe planete sau puncte activate în timpul erei lui Pluto în Capricorn, nu mai există cale de întoarcere. Avem un șoc, un moment al adevărului sau mai multe momente ale adevărului care ne arată realitatea pe care nu o putem ignora. Nu putem să „ne facem că nu vedem" ce am văzut și trebuie să acționăm în conformitate cu asta, ceea ce înseamnă adesea pierdere sau renunțarea la ceva la care nu am fi ales niciodată să renunțăm. Dar scopul lui Pluto este întotdeauna transformarea, moartea și apoi renașterea, ridicarea ca Pasărea Phoenix din cenușă, devenind mai mult din ceea ce am venit aici să fim, trecând de la sentimentul de neputință la cel de putere, la a ne simți mai confortabil în propria noastră piele decât ne-am simțit vreodată.”

Vezi aici previziunile complete.

Maria DeSimone ne aduce și ea câteva previziuni!

„La un nivel personal, văd că Pluto în Capricorn pentru tine este mai mult despre dărâmarea acelor bariere în acea zonă a vieții tale unde Pluto a tranzitat, astfel încât să poți trece la vindecare, transformare și la puterea personală pe care Pluto a încercat să te învețe. Mai important, este vorba despre utilizarea corectă a acestei puteri personale, ceea ce este foarte important atunci când vorbim despre Pluto. Pluto nu este doar despre a fi la cârma propriei vieți și a folosi toată această putere.

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Acest sentiment al gradului 29, gradul anaretic, este probabil să producă mai multă energie de criză pentru cei cu acest grad în harta natală decât pentru altcineva. Dacă ai o planetă sau un unghi (cum ar fi Ascendentul, casa a patra, casa a șaptea sau casa a zecea) în jurul gradului 29 al unui semn de Pământ, cum ar fi Taur sau Fecioară, sau chiar un semn de Apă (Rac, Scorpion, Pești) atunci această transformare este mult mai ușor de integrat pentru tine și este foarte probabil să simți împuternicirea și recompensele pe măsură ce Pluto își încheie călătoria la gradul 29 al Capricornului.”

Vezi aici previziunile complete.

Care este părerea Anastasiei?

„Pluto este planeta morții și renașterii și a fost de mult timp asociată cu Hades, zeul lumii subterane. Este legată de umbre, de subconștient, de lucrurile la care nu ne place să ne uităm, dar care afectează fiecare zi, fiecare relație, fiecare comportament din viața noastră. Povestea lui Hades este strâns legată de povestea Persefonei. Hades s-a îndrăgostit de Persefona, a răpit-o din locuința ei frumoasă de pe pământ și a transformat-o în regina sa. Este, de asemenea, povestea împuternicirii – cum a depășit ea dificultățile, cum a crescut și a devenit mai puternică. S-a transformat dintr-o victimă într-o regină puternică a lumii subterane și chiar a negociat un aranjament favorabil pentru ea însăși, astfel încât să nu fie nevoită să petreacă 100% din timp în subteran, putând să se întoarcă și să-și vadă mama, familia. În final, Pluto este planeta puterii. Este planeta puterii și a modului în care gestionăm situațiile dificile. Este planeta împuternicirii, iar de multe ori nu putem aprecia pe deplin cât de puternici suntem până nu trăim și nu creștem printr-o dificultate.

Probabil cunoști acea experiență în care ai trecut prin ceva foarte dificil și nu ai mai vrea să treci prin asta din nou, dar simți că te-a schimbat, ți-a arătat că ai resurse despre care nu știai că le ai. Pluto este acolo pentru a ne învăța, uneori prin experiențe mai dificile și provocatoare. 

Ce se întâmplă acum? Pluto, la fel ca Saturn, este peste tot. Pluto se întoarce în Capricorn. Capricornul este un semn guvernat de Saturn. Pluto a făcut o incursiune în Vărsător, iar Pluto în Vărsător este despre puterea poporului, despre căderea monarhiilor și am avut doar un mic gust din asta. Pluto în Vărsător este despre tehnologie, despre legislația legată de tehnologie și putere, puterea în jurul tehnologiei. În următoarele două, două luni și jumătate, Pluto se va întoarce în Capricorn, așa că s-ar putea să vedem un fel de retragere a acestor dezvoltări tehnologice. S-a întâmplat anul trecut când Pluto a revenit în Capricorn, așa că este posibil să vedem cum aceste dezvoltări tehnologice sunt oarecum puse pe pauză pentru un moment, dar nu pentru mult timp, pentru că Pluto se îndreaptă spre Vărsător. 

S-ar putea să vedem unele conflicte escaladând. Nu-mi place să gândesc în felul acesta sau să îți spun că asta s-ar putea întâmpla, dar de multe ori, când Pluto este în Capricorn, regimurile totalitare tind să se înăsprească, iar cei aflați la putere vor să se agațe și mai mult de aceasta, pentru că știu ce urmează.”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel