Astrologii internaționali despre Luna Plină în Capricorn de pe 21 iulie: „Devenim foarte serioși în legătură cu planurile noastre!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 21 iulie, vom avea a doua Lună Plină în Capricorn, aproape de Pluto și în careu cu Chiron. Iată care sunt previziunile astrologilor internaționali!

Când vorbim despre o Lună Plină, ne referim la un moment de finalizare, un apogeu. Arhetipul Capricornului reprezintă seriozitatea, claritatea, maturizarea, disciplina, duritatea, acceptarea și limitele. Mulți se vor regăsi la încheierea unui capitol și vor trebui să renunțe la ce nu mai funcționează.

Priviți acest eveniment astrologic rar ca pe un ultimatum! Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cei mai afectați de această Lună Plină.

Ce ne spune Candace O'Neal?

„Aceasta este o Lună Albastră. Putem simți cu siguranță că există o intensitate crescută în jurul emoțiilor noastre, relațiilor, dezvoltării personale și responsabilităților profesionale. Aș spune că o Lună Plină este un moment de finalizare și manifestare, dar o Lună Albastră oferă o oportunitate și mai mare pentru manifestare. Totuși, trebuie să menționez că unele dintre lucrurile care se întâmplă sau se materializează sunt deja în curs de ceva timp.

Semnificația Lunii Cerbului de pe 21 iulie. Ce este atât de special la această Lună Plină?

Temele acestei Luni Pline sunt puțin diferite, puțin mai intense. Avem o conjuncție cu Pluto, așa că există această temă a descoperirilor, a crizelor, pot fi și teme de purificare, vindecare și eliberare. Practic, aceasta este o Lună Plină care ne încurajează să renunțăm la ceea ce nu ne mai servește și, de asemenea, să reflectăm la ceea ce trebuie să schimbăm înainte de a ne stabili intențiile pentru următoarea Lună Nouă, pe care o vom avea în Leu peste câteva săptămâni, și să stabilim noi intenții pentru viitor. Deci, în esență, este vorba despre ceea ce trebuie să depășim înainte de a ajunge la acel punct."

Vezi aici previziunile complete.

Care este părerea lui Maren Altman?

„Această Lună Plină va aduce în prim-plan teme legate de Saturn, care sunt seriozitatea, maturitatea și granițele. Este asociată cu puterea și autoritatea. Vine cu granițele pe care trebuie să le impui atunci când ai o anumită responsabilitate pe umeri.

Această Lună Plină, în general, strigă: Mi-a ajuns! Am trăit toate opțiunile disponibile, puterea, luxul pe care le-am putut avea în această parte a vieții mele. Mă descurc bine, am luat tot ce avea de oferit, mi-a ajuns literalmente și sunt bine."

Vezi aici previziunile complete.

Ce previziuni ne aduce Betsy Gutting?

„Această Lună Plină este în conjuncție cu Pluto din Vărsător. Viitorul tău te ghidează către o nouă viziune, singurul lucru care te limitează pe viitor este imaginația ta.

În timpul acestei Luni Pline, Soarele va fi în Rac, un semn de apă care ne arată unde dorim securitate emoțională, iar Luna va fi în Capricorn, care este constructorul din noi, partea care vrea să creeze o fundație solidă și sigură, adesea concentrată pe muncă și carieră. Energia Racului este mama, iar energia Capricornului este tatăl. Aici găsim echilibrul dintre muncă și viața personală.

Vești alarmante pentru Berbec, Taur, Scorpion, Capricorn. Până în 2025, vă fuge pământul de sub picioare!

Saturn guvernează această Lună Plină, așa că, de obicei, o Lună Plină în Capricorn ne va aduce în prim-plan responsabilitățile, angajamentele, dorința de a ne îmbunătăți viața, cât de mult muncim, dacă munca noastră este satisfăcătoare, dacă are un scop. În energia Capricornului, vrem să simțim că avem un scop, că aducem o contribuție și că oferim înapoi. Putem fi ambițioși, deoarece această energie guvernează angajamentele noastre față de alții.

Acest eveniment ne împinge să ieșim din zona de confort, dar trebuie să ne amintim că Pluto este, de asemenea, un buldozer pentru orice este toxic în viața noastră. Pluto va aduce excavatorul și va curăța tot ce nu te susține, tot ce nu este bun pentru tine la un nivel fundamental, pentru că ne creăm o nouă fundație în această zonă a vieții noastre."

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel