Astrologii internaționali despre Luna Nouă specială de pe 6 iunie: „Vom avea foarte multe opțiuni, dar apar blocaje!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 6 iunie avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Iată care sunt previziunile astrologilor internaționali!

Nu vom avea doar Luna Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce înseamnă asta? Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!

Iată ce ne spun astrologii internaționali!

Ce ne spune Bella Luna?

„Putem să ne orientăm manifestările către iubire, către ceea ce vrem să creăm, către a fi mai creativi, către a crea frumusețe în viețile noastre și a împărtăși această frumusețe cu alții. Acum, guvernatorul Lunii Noi Mercur, care se află în Gemeni, unde este foarte puternic, așa că ne oferă un impuls și dă acestui nou început o energie mai pozitivă.

Cu toate acestea, există un aspect de care trebuie să fim conștienți, nu neapărat să ne îngrijorăm, dar ar putea aduce o energie mai tensionată și mai dificilă. Saturn se află în prezent în semnul Peștilor și va face un careu cu această Lună Nouă. Acesta reprezintă limitarea, restricția, munca grea, disciplina, structura, ordinea.

Realizarea faptului că avem nevoie de ordine și angajament poate părea puțin mai greu, pentru că în această perioadă, când ne stabilim intențiile, ne gândim la viitor, ne gândim la modul în care comunicăm și la ceea ce vrem să manifestăm.

Putem să ne gândim la toate lucrurile pe care vrem să le creăm în viața noastră în ceea ce privește modul în care comunicăm, în ceea ce privește cercurile sociale, în ceea ce privește scrisul, vorbitul, învățarea. Este un moment minunat pentru a începe să învățăm o abilitate nouă sau să învățăm ceva care ne va ajuta în cariera noastră, dar există un element creativ în acest sens.”

Vezi aici previziunile complete.

Care este părerea lui Maren Altman?

„Acesta nu va fi probabil cel mai emoționant nou început, dar cu Gemenii, există o capacitate de a fi maleabil și flexibil, ceea ce ajută atunci când nu ai totul pregătit și planificat de la început.

Acest eveniment arată că probabil iei o decizie pentru a urma ceva specific și nu este neapărat cea mai ușoară, dar ești foarte fericit cu oricare dintre opțiuni. Te afunzi și te angajezi într-una dintre aceste opțiuni și una dintre aceste direcții. Partea bună despre a acestei Luni Noi este conjuncția cu Venus. Planeta iubirii, armoniei și a interacțiunilor plăcute cu ceilalți, aduce o mare bucurie pe plan social. Deci, cu Luna Nouă și Venus, este minunat pentru a arăta că ne înțelegem bine cu oamenii din jurul nostru.

Lună Nouă în Gemeni pe 6 iunie. Un eveniment cu totul deosebit, dar cu mici obstacole!

Această Lună Nouă este și într-un sextil cu Marte în Berbec, ceea ce adaugă multă energie sau cel puțin oportunitatea de a te ridica și de a face ceva valoros.

Un dezavantaj este că această Lună Nouă este în careu cu Saturn în Pești. Va arăta blocaje, restricții sau ceva legat de timp care interferează. Nu este sfârșitul lumii, dar arată un obstacol sau o întârziere clară unde ai putea simți că există o barieră în calea obținerii a ceea ce dorești. Cu Neptun, de asemenea, în Pești, ar putea exista un element de confuzie.

În general, aceasta este o Lună Nouă excelentă care arată abilitatea de a începe ceva cu pasiune și cu o mentalitate care te entuziasmează cu adevărat. Știi că ai luat decizia corectă sau cel puțin confortabilă în jurul acesteia.”

Vezi aici previziunile complete.

Care sunt previziunile Anastasiei?

„Luna nouă reprezintă întotdeauna noi începuturi. Iată-ne aici, în semnul Gemenilor, semnul minții, semnul curiozității, semnul multitudinii de opțiuni și posibilități. Pe măsură ce ne-am mutat din sezonul Taurului în sezonul Gemenilor, ne aflăm colectiv și personal într-un punct de cotitură în care poate ne deschidem către noi posibilități. Cred că Luna Nouă în Gemeni te va ajuta să solidifici aceste posibilități.

Interesant este că Luna Nouă se alătură lui Venus. Este un moment frumos de conexiune și noi începuturi romantice, frumusețe, inspirație, artisticitate.

Te concentrezi pe dragoste, relații și pe creativitate. Cauți conexiunea, parteneriatul, ai un ochi mai format pentru frumusețe. Când mă gândesc la Soarele și Luna în Gemeni împreună cu Venus, mă gândesc la un proiect artistic frumos sau un caiet, ceva unde poți scrie, dar care este și foarte bine proiectat.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă specială de pe 6 iunie

Conectarea, crearea, simțirea inspirației sunt toate semnături ale acestei Luni Noi. Guvernatorul este Mercur. Vine cu fluiditate mentală, adaptabilitate, abilități sociale, capacitatea de a percepe și înțelege intuitiv ceea ce vor ceilalți și cum să te conectezi mai bine cu alte persoane. Așadar, ai din nou farmecul și inspirația lui Venus și capacitatea mentală puternică a lui Mercur în Gemeni în același timp.

Luna nouă este, de asemenea, în careu cu Saturn. Sugestia aici este că nu poți face totul. Sezonul Gemenilor poate aduce atât de multe opțiuni încât este foarte greu să le alegi. Careu cu Saturn aduce acel element de realism și  necesitatea de a privi prin opțiuni. Dacă te entuziasmezi cu privire la o nouă relație sau un nou proiect creativ, va trebui să ai un program.”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel