Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie: „Ne conectăm cu emoțiile cele mai profunde!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 6 iulie, vom avea o Lună Nouă în emoționalul semn al Racului. Iată ce ne spun astrologii internaționali!

În timpul unei Luni Noi, Soarele și Luna se aliniază, îmbinându-și energiile pentru a crea un mediu ideal pentru noi începuturi și creștere personală. Racul guvernează emoțiile, sentimentele și intuiția noastră. Face din acest moment unul perfect pentru a ne conecta cu sinele nostru interior și pentru a stabili intenții semnificative pentru viitor.

Lunile Noi semnifică noi începuturi și pagini curate, ne oferă o oportunitate de a ne angaja în obiective personale care rezonează cu energiile pozitive ale familiei, tradițiilor, căminului și inimii. Această perioadă este perfectă pentru a onora cele mai intime sentimente ale tale, pentru a căuta securitate și confort în căminul tău și pentru a te îngriji atât pe tine, cât și pe cei dragi.

Care este părerea lui Cam White?

„Acest moment este despre rehidratare și refacerea energiei. Luna Nouă nu este despre a lua decizii sau a începe ceva nou. Este mai degrabă un timp în care să te reancorezi, să te regenerezi după o zi lungă, fie că a fost vorba de o drumeție sau de un antrenament sub Soare. Uneori, pur și simplu trebuie să faci o baie relaxantă. Așa văd eu Luna Nouă în Rac: este timpul să te rehidratezi. Vei simți o energie mai scăzută și nu este un lucru rău, este doar momentul să te reîncarci.

Cu Marte în sextil cu Saturn, mesajul este să te bucuri de această perioadă mai liniștită. Nu trebuie să mergi repede acum, e în regulă să nu te grăbești. Bucură-te de moment, refă-ți energia, pentru că după Lună Nouă, intrăm într-o fază de creștere a Lunii, când lucrurile vor începe să se acumuleze.”

Vezi AICI previziunile complete.

Ce ne spune Willow Grace?

Acesta este momentul perfect pentru a ne conecta cu sinele nostru interior, pentru a stabili intenții semnificative pentru viitorul nostru personal. Lunile Noi semnifică întotdeauna noi începuturi, pagini albe, oferind această oportunitate de a ne angaja în obiective personale care rezonează cu aceste energii pozitive ale tradițiilor de familie, căminului, inimii.

Această perioadă este perfectă pentru a onora sentimentele tale cele mai intime, pentru a căuta securitatea și confortul în casa ta, pentru a te îngriji pe tine însuți și pe ceilalți, pe cei dragi. Fie că începi un proiect nou pentru îmbunătățirea gospodăriei sau intri într-o inițiativă semnificativă pe termen lung, această Lună Nouă îți va oferi contextul ideal pentru a avea succes.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie

Această perioadă te încurajează să îți folosești intuiția, sentimentul de apartenență și angajamentul emoțional pentru atingerea obiectivelor. Este un moment minunat pentru a te conecta cu cei dragi, pentru a accesa energia hrănitoare pe care o întruchipează zodia Racului.

Profită de această Lună Nouă și inițiază proiecte care plantează semințele intențiilor tale, orientate spre creșterea a ceva semnificativ, care să sprijine creșterea ta emoțională sau să îngrijească viețile celor din jurul tău de care îți pasă.”

Vezi AICI previziunile complete.

Care sunt previziunile Bellei Luna?

„Cu Luna în Rac, semnul unde este cea mai fericită, suntem susținuți să ne conectăm cu emoțiile noastre cele mai profunde pentru a găsi adevărul și a descoperi ce ne dorim cu adevărat și în ce direcție vrem să ne îndreptăm. Intuiția noastră este la cote maxime, simțim totul, Soarele este acolo, Venus este de asemenea în Rac, foarte aproape de această Lună Nouă, sprijinind-o.

Venus este planeta iubirii, armoniei, frumuseții, banilor și artei, astfel încât ne putem concentra intențiile pentru a le manifesta. Acum este momentul să ne îndreptăm spre aceste lucruri și să avem încredere în acea intuiție profundă, deoarece Universul lucrează în favoarea noastră.

Există și alte planete care sprijină această Lună Nouă, ceea ce o face și mai bună, mai armonioasă și mai minunată. Avem Luna Nouă în sextil cu Marte, planeta acțiunii, ambiției, pasiunilor, și sextilele sunt aspecte pozitive. Acest lucru ne oferă un impuls. Odată ce ne conectăm cu aceste emoții interioare, descoperim ce vrem, ne stabilim intențiile, ne îndreptăm spre împlinirea noastră pe un nivel emoțional profund, putem simți această pasiune în noi, această energie, această motivație de a merge efectiv spre aceste lucruri cu Marte. Orice începem acum ar putea cu adevărat să ne aprindă pasiunea.”

Vezi AICI previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel