Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie: "Avem ocazia să începem un nou capitol al vieții!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
freepik.com

Pe 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei. Iată ce spun astrologii internaționali despre acest fenomen.

Când vorbim despre Luna Nouă, ne referim la o conjuncție între Soare și Lună. Această fază, cunoscută și sub denumirea de Luna Întunecată, marchează începutul ciclului lunar. Este un moment potrivit pentru a profita de energia ei, deoarece Luna Nouă simbolizează noi începuturi.

Ritualuri de purificare și înnoire sub Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie. E momentul pentru ordine și claritate!

Ce aduce Luna Nouă în Fecioară?

Arhetipul Fecioarei este legat de munca neîntreruptă și de devotament. După cum menționează Daniela Simulescu, Fecioara poate fi asemănată cu o furnică, având trăsături precum hărnicia, modestia, atenția la detalii și concentrarea asupra propriei vieți.

De asemenea, această Lună Nouă care urmează poate simboliza un moment de introspecție și reînnoire. Ne invită să ne concentrăm pe detalii, să ne punem intenții noi și, dacă este posibil, să ne organizăm viața cu scop și cu mai multă precizie.

Care este părerea astrologilor internaționali despre această Lună Nouă în semnul Fecioarei?

Veerle Debruyne este un astrolog belgian care subliniază importanța acestei Luni Noi pentru recalibrarea și restructurarea vieții noastre, mai ales în ceea ce privește sănătatea și rutina zilnică. Ea este de părere că următoarea Lună Nouă este un moment favorabil pentru a revizui și ajusta detaliile vieții noastre cotidiene, precum și pentru a aduce mai multă ordine și eficiență în viețile fiecăruia dintre noi.

Patrick Arundell vede această Lună Nouă în semnul analitic al Fecioarei ca pe o oportunitate de a ne rededica scopurilor personale și de a ne folosi de energia Fecioarei ca să ne îmbunătățim viața pe cât se poate. El recomandă să ne concentrăm pe sănătatea noastră mentală și fizică, precum și pe relațiile cu ceilalți, pentru a atinge un echilibru mai bun în relațiile personale și profesionale. Deși o să ne confruntăm cu anumite frici.

Molly McCord se gândește la această Lună Nouă ca la un moment propice pentru a te reconecta cu sinele interior și pentru a-ți clarifica intențiile. Este o perioadă de reflecție și întoarcere la esență, mai ales într-un context în care Pluton revine în Capricorn. Această configurare astrologică încurajează stabilitatea și conștientizarea tuturor.

ABLAS ROLAND LEGRAND descrie această Lună Nouă ca o oportunitate de a te alinia cu scopurile tale personale și de a aduce mai multă ordine și claritate în viața ta. El subliniază importanța unui spațiu personal în care să îți poți exprima creativitatea și unde să te reconectezi cu sinele tău interior. Mai mult, el consideră că acest moment este potrivit pentru a-ți stabiliza viața și a te asigura că eforturile tale sunt bine direcționate​.

Pam Gregory sugerează că această Lună Nouă în Fecioară ne oferă ocazia de a începe un nou capitol în viața noastră. Ea este de părere că trebuie să avem mai multă grijă de noi înșine și să ne îmbunătățim calitatea vieții. Arhetipul Fecioarei este cel care ne poate veni în ajutor că să ne punem gândurile în ordine, dar și ca să găsim soluții practice la problemele de zi cu zi.

Terrence Guardino ne spune că Luna Nouă în Fecioară de pe data de 3 septembrie poate fi văzută ca un moment de introspecție. Merită să ne gândim care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. Trebuie să vedem care ne sunt prioritățile, mai presus de orice.

30 august: Trigon Venus-Pluto retrograd. Se vorbește despre un amestec de pasiune și putere!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel